The hunt adventureKan jij verdwijnen van de radar?

Al vanaf€ 35,00 pp

Verdwijn met je team van de “radar” en zorg dat je uit handen blijft van het opsporingsteam!  Of neem jij juist plaats in het team wat de voortvluchtigen gaat opsporen? In welk team je ook zit; samenwerking, communicatie en doorzettingsvermogen centraal staan om dit kat en muis spel te volbrengen.

Spanning en sensatie gegarandeerd

Als voortvluchtige proberen jullie van alles om niet ontdekt te worden en op te gaan in jullie omgeving. Misleiden en tactische beslissingen moeten in een split second genomen worden. Is jullie team hier tegen bestand? Weten jullie op tijd bij het “extraction point” te zijn?

Of ben je met je team diegene die de voortvluchtige moet opsporen? Zorg dan dat je alle techniek goed in de gaten houd en wie weet ontdekken jullie de fouten die de voortvluchtige maken.  1 fout kan ze fataal zijn en dan kunnen jullie ze  in het nekvel te grijpen! Zorg wel dat jullie communicatie goed, want dat is cruciaal.

Meer informatie over “The Hunt Adventure”? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Direct boeken kan ook, via onderstaande button.

Offerte aanvragen Bel mij

Start je avontuur

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze avonturiers!

Ons teamOnze specialisten.

0341-441175
info@adventureveluwe.nl

ARRANGEMENTENaL VANAF 14 PERSONEN.

The Hunt adventure 2 uur
€ 35,00 p.p.
excl. BTW
Uitleg
Indeling teams
Alle benodigheden (incl. I-pads)
Begeleiding

ErvaringenVelen gingen u voor.

Super vet!

Het gevoel van op de vlucht zijn en opgejaagd worden is echt heel spannend. Helaas waren we net te laat bij het extraction point. Echt een heel vet spel!

Vrijgezellenfeest Esther 

Communicatie

Tijdens het spel bleek al snel dat we goed moesten communiceren met het basiskamp en de jagers. Dit verliep niet heel goed, maar het was wel super lachen zeg. Onze communicatie kan beter! Enige minpunt was dat de porto’s niet heel goed bereik hadden af en toe. Verder was het heel goed geregeld allemaal. 

Dhr. van der Wijk Politie Midden Nederland

 

Ook interessantBekijk onze andere arrangementen.

Tandem tocht
Helicopter dropping
Expeditie Veluwe
Legertruck dropping