Activiteiten voor grote groepen

KRIJG EEN VOORSTEL OP MAAT

Groepsactiviteiten voor grote groepen op de Veluwe

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje met een grote groep op de agenda? Misschien zelfs inclusief partners? Duik dan in ons uitgebreide aanbod aan activiteiten speciaal voor grote groepen!

Of je nu met 50, 150 of 750 mensen bent, en of het nu gaat om een spannende mountainbiketocht, een interactieve city challenge, een culinair avontuur of een comfortabele overnachting, wij regelen het allemaal voor je. We kennen de Veluwe immers als onze broekzak 😉 Daarnaast werken we nauw samen met lokale hotels en restaurants, waardoor we jouw groep een authentieke ervaring op de Veluwe kunnen bieden.

Klaar om jouw uitje naar een hoger niveau te tillen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en een voorstel op maat. Wij kijken ernaar uit om je te helpen en wensen je alvast een fantastische dag toe!

Uitjes voor grote groepen

KRIJG EEN IMPRESSIE VAN ONZE UITJES
Bedrijfsuitje bij Herberg 't Vossegat
We trapten af met een spannende helikopterdropping, gevolgd door een heerlijke BBQ. De Fonteyn ging deze dag vol avontuur en teambuilding aan met ons!🌟
Bedrijfsuitje bij Bilderberg Speulderbos
Een event voor 160 deelnemers bij Bilderberg Speulderbos met leuke uitjes zoals schieten. Super mooie middag met blije gezichten en een hoop plezier!
Vorige slide
Volgende slide

Alle activiteiten voor grote groepen op de Veluwe

Als dé aanbieder van activiteiten voor grote groepen staan wij klaar om je volledig te ontzorgen bij het organiseren van het perfecte uitje. De Veluwe is een oase van rust, natuur en cultuur. Of je nu een teambuildingactiviteit zoekt, een personeelsfeest wilt vieren of gewoon een gezellig dagje uit wilt met collega’s; wij hebben de expertise en lokale kennis om je een onvergelijkbare ervaring te bieden. We maken dan ook graag een voorstel op maat voor je, want ieder uitje is anders. Het is mogelijk om activiteiten te combineren, te eten en drinken bij onze lokale horecapartners én we kunnen zelfs overnachtingen voor je regelen. Neem bij vragen dan ook vooral contact met ons op!

De Veluwe is de een ultieme plek om jullie survival skills uit te proberen, dit onder toezicht van onze (oud) mariniers.

Prijs p.p. vanaf

€ 55,00
2 uur
We toveren de traditionele bingokaarten om tot een ultieme beleving!

Prijs p.p. vanaf

€ 27,50
1,5 uur

Jullie uitje in de juiste handen

Onze werkwijze

Voorstel op maat

Onze kracht ligt in het op maat maken van jouw uitje. Van activiteit tot overnachting, wij kunnen het allemaal voor je regelen. We kennen de Veluwe immers als onze broekzak.

Puntjes op de i

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de puntjes op de i te zetten. Zorg jij er dan voor dat jouw team of bedrijf klaar is voor een onvergetelijke dag?

maak mooie herinneringen

Met een mooi programma genieten jullie volledig ontzorgd van een dag waar nog lang over nagepraat zal worden. Een herinnering voor altijd!

Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.