Over Adventure Veluwe

Onze avonturiers

VELUWE

Het team van Adventure Veluwe bestaat uit een diversiteit aan avonturiers. Allemaal met hun eigen specialisme. Met bijna 25 jaar ervaring in huis maken we elk groepsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest enpersoneelsuitje tot een onvergetelijk event.

Waarom Adventure Veluwe?

DAT LEGGEN WIJ JULLIE GRAAG UIT!

De beleving van onze gasten staat voorop. We zoeken altijd naar nét dat beetje extra om voor elke groep een geweldig event te verzorgen. Door het persoonlijke contact houden we de communicatie helder en duidelijk. Daarnaast ontzorgen we jullie graag zodat jullie zelf ook kunnen genieten van de activiteiten.

Persoonlijk contact om zo alle wensen in kaart te brengen om vervolgens een op maat gemaakt voorstel naar jullie toe te sturen, is onze kracht. Ook tijdens het event zelf zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt en anders lossen het ter plekke op!

Alex

Eigenaren Alex en Yvette

HET ONTSTAAN VAN ADVENTURE VELUWE

Geboren en getogen op de Veluwe is Alex Kaper al vanaf 1992 in de recreatie branche werkzaam. Bijna letterlijk opgegroeid in de bossen van de Veluwe, is de kennis van de omgeving gigantisch. Samen met Yvette, runnen zij Adventure Veluwe.

Yvette komt oorspronkelijk uit Friesland en heeft haar jeugd vooral veel tijd doorgebracht op en om het water. Ze is dan ook een echte Friese waterrat. Het ondernemen zit haar in het bloed, veel van haar familieleden zijn of waren ondernemers.

Alex Kaper

Als klein kind gingen we vaak naar het bos. Onze ouders namen ons vaak mee naar plekken waar wij als kinderen konden spelen. Hutten bouwen en boompje klimmen, maar ook allerlei sporten deden we in het bos. Meestal met opa en oma, ooms en tantes, neven en nichten kortom de hele familie. Vaak nam ik mijn crossfiets ook mee, lekker crossen door de bossen en springen over de heuvels. We waren toen heel vaak in de bossen te vinden, heerlijk!

Na mijn CIOS opleiding werkte ik in 1992, als 18 jarige, bij sportcentrum Iedema in Harderwijk. Hier kwam ik in contact met iemand die een event bureau had en zo rolde ik de outdoor activiteiten in. Dit vond ik zo leuk dat ik hier mijn werk van wilde maken. Eerst moest ik nog als dienstplichtige één jaar het leger in. Met een CIOS opleiding werd je toen sportinstructeur in het leger, mooie baan en vooral hele gave opleiding. Natuurlijk werd ik hier nog meer getriggerd, omdat we veel in de bossen bezig waren met van alles; navigeren, touwbanen maken, hardlopen, mountainbiken etc. etc. Na het jaar dienstplicht ben ik bij het sportcentrum werkzaam gebleven en ook was ik als outdoor instructeur bij diverse outdoor bedrijven en de hele regio actief. Ook heb ik toen een aantal jaren actief wedstrijden gemountainbiket.

In 2004 ben ik, vanuit mijn slaapkamer, voor mezelf begonnen. De eerste eigen activiteit die ik organiseerde, was een trip naar Zweden, waar ik kennissen had wonen met een outdoor centrum. Op een gegeven moment groeide mijn bedrijf zo hard, dat ik een kantoorruimte zocht en mensen in dienst kon nemen. In 2008 ontmoette ik Yvette en zijn we samen aan het bedrijf gaan werken zoals het nu staat.

Yvette Sijtsema

Met mijn Friese achtergrond speelde watersport in mijn opvoeding een centrale rol. Vooral zeilen heb ik veel gedaan in die tijd. Uren heb ik doorgebracht op de Friese meren en bij ons eigen woonarkje op de Veenhoop (ten westen van Drachten). Samen met mijn beppe fietste ik graag samen door de landschappen van Friesland. Nu ik al jaren op de Veluwe woon, fiets ik nog steeds veel, maar dan natuurlijk door de bossen. In mijn familie stroomt heel veel ondernemers bloed. Binnen de familie waren en zijn er veel ondernemers. Zo is er in iedere branche wel iemand actief of actief geweest. Mijn grootouders en ouders hadden o.a. een herenmode zaak.

Na mijn havo opleiding volgde ik een HBO opleiding Engels. Echter kwam ik achter dat dit niet paste bij mij. Ik wilde graag meer creativiteit in mijn werk. Het bedenken van o.a. escaperooms en nieuwe spel concepten vind ik super gaaf om te doen. Bij Adventure Veluwe bedenken we dan ook elk jaar in ieder geval één nieuw spel concept welke we dan als uitje kunnen aanbieden.

Direct contact met ons?
Bel dan 0341- 441175

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.