Helikopterdropping

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 14 personen:
€ 2600,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 130,00
ex. btw
Duur vanaf:
3 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Helikopterdropping

Dit gaan jullie doen.

Een herinnering voor altijd!

Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar. Deze Daf YA-328 zal bij sommige van jullie speciale herinneringen oproepen. Eén voor één stappen jullie in dit robuuste voertuig. Tijdens de rit zal de spanning toenemen, want waar worden jullie gedropt en wat staat jullie te wachten? De legertruck mindert vaart en stopt ineens…
Jullie stappen uit en zien in de verte een helikopter aankomen vliegen. Zou deze voor jullie zijn? Stiekem beginnen de zenuwen al wat toe te nemen.

Na een veiligheidsinstructie nemen jullie plaats in de helikopter. Riemen vast, koptelefoons op en daar gaan jullie! De rotorbladen draaien op volle toeren en dan stijgen jullie op. De vlucht van ongeveer 6 minuten lijkt gevoelsmatig veel langer door alle bijzondere indrukken. Geniet op spectaculaire hoogte van de omgeving en ervaar hoe het is om te vliegen in een helikopter. Wat een tof begin van jullie uitje.

Eénmaal weer met beide benen op de grond, moeten jullie even bijkomen van deze mooie ervaring. Jullie gaan lopend de route vervolgen met een GPS. Het GPS is het navigatiemiddel wat jullie helpt om bij het volgende checkpoint te komen, hier staan de tandems voor jullie klaar.

Tandemfietsen is niet zo makkelijk als het lijkt. Het opstappen is al een hele klus en zorgt gegarandeerd voor een hoop hilariteit. Samen met je fietspartner probeer je het rijden op de tandem onder de knie te krijgen, waarna de tandemtocht over de Veluwe kan beginnen. Deze tocht brengt jullie langs diverse mooie plekken die de Veluwe rijk is. Onderweg zullen jullie ook een teamopdracht moeten volbrengen.

Bij deze helikopter dropping van 3 uur zullen meerdere gave teamopdrachten de beleving van de dropping nog meer versterken.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor klaar!
Zo gaan we het doen!

Helikopterdropping arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Vervoer oude legertruck
Helikoptervluchten
Tandem + route + teamopdrachten
€ 130,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Helikopterdropping
""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right