Helikopterdropping

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 20 personen:
€ 2750,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 137,50
ex. btw
Duur vanaf:
3 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Helikopterdropping

Dit gaan jullie doen.

Een herinnering voor altijd!

Bij aankomst op locatie staat er een oude legertruck met ronkende motor op jullie te wachten. Deze Daf YA-328 zal bij sommige van jullie speciale herinneringen oproepen, waardoor de ervaring nog unieker is. Eén voor één stappen jullie in dit robuuste voertuig, tijdens de rit zal de spanning toenemen. Waar zullen jullie worden gedropt en wat staat jullie te wachten? De legertruck mindert vaart en stopt ineens… 

Jullie stappen uit en zien in de verte een helikopter aankomen vliegen, zou deze voor jullie zijn? Stiekem beginnen de zenuwen al wat toe te nemen. Na een veiligheidsinstructie nemen jullie plaats in de helikopter, riemen vast, koptelefoons op en daar gaan jullie! De rotorbladen draaien op volle toeren en jullie stijgen jullie op. De vlucht van ongeveer 6 minuten lijkt gevoelsmatig veel langer te duren door alle bijzondere indrukken die op je af komen. Geniet op spectaculaire hoogte van de omgeving en ervaar hoe het is om te vliegen in een helikopter. 

Wanneer jullie weer met beide benen op de grond staan zullen jullie waarschijnlijk even bij moeten komen van deze unieke ervaring. Maar veel tijd is er niet, want onze route app is een navigatiemiddel wat jullie gaat helpen om bij de diverse opdrachten te komen. Deze route app installeren we bij 1 deelnemer per team op de smartphone. Ook staan de tandems voor jullie klaar. (of mountainbikes tegen klein meerprijs)

Fietsen op een tandem is niet zo makkelijk als het lijkt. Vooral het opstappen is een hele klus en zorgt geheid voor een hoop hilariteit. Samen met je partner probeer je het rijden op een tandem voor elkaar te krijgen waarna de tocht kan beginnen. Jullie zullen langs diverse mooie plekken fietsen die de Veluwe rijk is. Onderweg zullen jullie ook opdrachten via de smartphone moeten uitvoeren om de ervaring nog leuker te maken.

Deze activiteit is alleen mogelijk vanaf:

Hotel Van der Valk Harderwijk, Harderwijk
Heerlickheijd van Ermelo, Ermelo
Fletcher Hotel Mooi Veluwe, Putten

 


 

Heb je een vraag?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!
Zo gaan we het doen!

Helikopterdropping arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Vervoer oude legertruck
Helikoptervluchten
Tandem + route + teamopdrachten
€ 137,50 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Helikopterdropping
1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ontvang onze brochure direct in jouw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?