Teambuilding op de Veluwe

DOOR SAMEN OPDRACHTEN TE DOEN

Teambuilding activiteiten op de Veluwe

Wil je jouw team versterken door middel van een teambuilding activiteit (of meerdere)? Ontdek de kracht van teambuilding op de Veluwe! Bij Adventure Veluwe bieden we op maat gemaakte programma’s die samenwerking, communicatie en vertrouwen bevorderen, allemaal in de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe.

Teambuilding op de Veluwe?

TWEE UITGELICHTE ACTIVITEITEN WAARBIJ SAMENWERKEN CENTRAAL STAAT

Alle teambuilding activiteiten op de Veluwe

De Veluwe is de ideale locatie voor teambuilding activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit, een spannende dropping of een gezellig teambuildingspel, er is voor ieder wat wils. Onze programma’s zijn gericht op het ontwikkelen van teamwork en het analyseren van teamrollen, onder leiding van ervaren specialisten. Dit alles vindt plaats te midden van de adembenemende landschappen van de Veluwe, waardoor het niet alleen effectief, maar ook plezierig is!

Combinaties van activiteiten zijn natuurlijk mogelijk en in samenwerking met lokale horecagelgenheden kunnen we jullie ook ontzorgen op het gebied van een hapje en drankje. Bekijk hieronder ons aanbod aan teambuilding activiteiten!

De creatieve flow begint al te stromen! Spray er op los en creëer jullie eigen graffiti artpiece.

Prijs p.p. vanaf

€ 42,50
1,5 uur

Wij adviseren je over het ideale teambuilding uitje

Bij de organisatie van een teambuilding uitje kun je vast komen te lopen. Welke activiteiten passen bij teambuilding? Wat past bij ons team? Adventure Veluwe helpt je graag bij het krijgen van antwoorden. We hebben verschillende activiteiten en kunnen de ideale teamdag voor je organiseren. Het combineren van activiteiten is mogelijk én wij werken nauw samen met toffe locaties, waardoor je achteraf (of vooraf) ook een hapje kunt eten en wat kunt drinken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies! 

Wij helpen je graag verder!

Neem eenvoudig contact met ons op

Onze tevreden opdrachtgevers

ZIJ GINGEN JE VOOR

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.