Groepsuitje activiteiten op de Veluwe

ORGANISEER HET SAMEN MET ADVENTURE VELUWE!

VELUWE

Wil jij een groepsuitje organiseren op de Veluwe en zoek je daarbij ook nog een groepsaccommodatie? Wij adviseren je graag! Wij kunnen jullie uitje geheel verzorgen of wij kunnen een onderdeel zijn van jullie weekend weg. Voor elke groep kunnen wij een gepast uitje verzorgen op de mooiste locatie van Nederland, de Veluwe. Geef je wensen aan en wij maken een geheel vrijblijvend voorstel op maat. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd uitje!

Groepsuitje op de Veluwe?

TOFFE ACTIVITEITEN VOOR IEDERE GROEP

Alle groepsuitjes op de Veluwe

Bij Adventure Veluwe kun je terecht voor spannende, avontuurlijke of juist ontspannende groepsuitjes op de Veluwe. Onze groepsuitjes zijn onder begeleiding van professionele instructeurs waardoor ook jij optimaal kunt genieten van de activiteit zelf. We hebben in- en outdoor activiteiten, waardoor onze uitjes door kunnen gaan bij weer of geen weer. Bekijk ze hieronder!

De creatieve flow begint al te stromen! Spray er op los en creëer jullie eigen graffiti artpiece.

Prijs p.p. vanaf

€ 42,50
1,5 uur

Wij adviseren je over het perfecte groepsuitje.

Een groepsuitje organiseren? Denk dan eens aan de Veluwe. Met de bossen, water en mooie steden als Harderwijk en Apeldoorn is het de meest geschikte plek voor een groepsuitje. Je kunt je wensen doorgeven, uitjes combineren en je kunt bij ons terecht voor advies over een groepsaccommodatie of verblijf. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Wij helpen je graag verder!

Onze specialisten
Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR
Heb je een vraag?
STUUR ONS EEN BERICHTJE

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.