DROPPING OP DE VELUWE

Met legertruck of helikopter

VELUWE

Adventure Veluwe is met talloze jaren ervaring dé specialist van het organiseren van droppings op de Veluwe, in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten en Garderen. De Veluwe is dé ultieme plek om je te laten droppen samen met vrienden, familie of collega’s. Met de uitgestrekte bossen kan het een uitdaging zijn om jullie weg terug te vinden nadat jullie zijn gedropt. Gaan jullie de uitdaging aan en zijn jullie klaar voor een uitje om nooit te vergeten? 

Dé nr. 1 groepsactiviteit: dropping op de Veluwe!

De dropping met legertruck of helikopter is dé nr. 1 activiteit op de Veluwe. Wij verzorgen deze droppings al meer dan 25 jaar en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Gaan jullie voor een dropping van 2 of 3 uur? En gaan jullie met legertruck of helikopter? Ontdek ze hieronder!

Beschikken jullie over het juiste richtingsgevoel en vinden jullie de weg?

Prijs p.p. vanaf

€ 59,50
2 uur

Een spectaculaire dropping om nooit te vergeten

Organiseer je een dropping voor je collega’s? Ga dan voor de dropping met helikopter! De helikopter dropping is een spectaculair bedrijfsuitje waarbij de focus ligt op de binding van het team. Dat vinden wij namelijk een belangrijk element! Met een helikopter dropping wordt dat WIJ gevoel écht gecreëerd. Want, hoe vaak ga je nou samen met je collega’s vliegen over de mooie Veluwe?

Wij adviseren je over het perfecte uitje!

Onze specialisten
Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR
Heb je een vraag?
STUUR ONS EEN BERICHTJE
Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.