Uitjes voor grote groepen op de Veluwe: een ervaring van activiteit tot overnachting

De Veluwe, met zijn uitgestrekte bossen, unieke zandverstuivingen en rijke cultuur, is een prachtige bestemming op elk moment van het jaar. Maar wist je dat de Veluwe in de herfst op z’n mooist is? Als de bladeren goud, oranje en rood kleuren, wordt de regio een levend schilderij! Dus als je overweegt eind dit jaar je jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren of gewoon een feestelijke afsluiting van 2023 met het hele team wilt vieren, is dit het perfecte moment!

Onze belofte: volledige ontzorging

Een van de grootste uitdagingen bij het organiseren van uitjes voor grote groepen is coördinatie. Van het kiezen van de juiste activiteit tot het regelen van eten / drinken, en het selecteren van een accommodatie – er komt veel bij kijken. Dit is waar wij in beeld komen. Onze belofte is eenvoudig: volledige ontzorging van jouw uitje of evenement. Of je nu met 20, 150 of 750 mensen bent, en of het nu gaat om een spannende mountainbiketocht, een interactieve city challenge, een culinair avontuur of een comfortabele overnachting, wij regelen het allemaal voor je. We kennen de Veluwe immers als onze broekzak 😉

Sterke lokale samenwerkingen: voor een authentieke Veluwe-ervaring

Wat ons onderscheidt, is onze relatie met lokale horecagelegenheden en hotels. Door de jaren heen hebben we nauwe banden opgebouwd met enkele van de beste plekken op de Veluwe, wat ons in staat stelt om jou en je groep een authentieke ervaring op de Veluwe te bieden.

Stel je voor dat je na een leuke, gezellige middag vol activiteiten aankomt bij een lokaal restaurant, waar een tafel speciaal voor jouw groep is gereserveerd en een menu is samengesteld dat de lokale smaken van de Veluwe weerspiegelt. Na het diner kun je je terugtrekken in een gezellig hotel dat de rust en charme van de regio uitstraalt. Dit alles zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Dat is de kracht van lokale samenwerkingen!

Benieuwd met wie wij samenwerken? Klik hier.

Op maat gemaakte offerte: elk uitje is uniek

We begrijpen dat geen enkele groep hetzelfde is. Daarom maken we offertes op maat die speciaal zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar teambuilding activiteiten, ontspannende activiteiten of uitjes om de Veluwe te ontdekken, wij zorgen voor een ervaring die perfect past bij jouw groep. Dit kan zowel indoor als outdoor.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een dag eruit kan zien voor jouw bedrijf:

09.30 uur: ontvangst met koffie, thee en Veluwse lekkernij
10.30 uur: start programma ronde 1
12.00 uur: lunch
13.30 uur: vervolg programma ronde 2
15.00 uur: korte pauze met een hapje en drankje
15.30 uur: vervolg programma ronde 3
17.00 uur: vervolg programma ronde 4
18.30 uur: borrel
19.00 uur: BBQ
21.00 uur: helaas het zit er echt op, of blijven jullie overnachten?

Maar, zoals we al zeiden: elke groep is anders en elk voorstel is op maat. Die maken we dan ook graag voor je!

Neem contact op voor jouw bedrijfsuitje of groepsuitje

Als je overweegt de Veluwe te bezoeken voor jouw (jaarlijkse) bedrijfsuitje of groepsuitje, neem dan contact met ons op en wij denken met je mee! Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat jouw Veluwe-ervaring soepel, plezierig en absoluut onvergetelijk is.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.