De leukste City Games in midden Nederland

Interactieve stadsspellen in Harderwijk, Apeldoorn of Amersfoort

Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort zijn prachtige steden met veel geschiedenis en cultuur, en met onze GPS of AR City Games kun je deze steden op een actieve en avontuurlijke manier verkennen. De City Games zijn ideaal als groepsuitje en er komen veel teambuilding elementen in voor. 

De stadsspellen zijn onder begeleiding van onze enthousiaste spelbegeleiders! Na het spel een hapje eten of iets drinken? Ook daarin adviseren wij jullie groep graag. We hebben samenwerkingen met allerlei horecagelegenheden in de omgeving Harderwijk-Apeldoorn-Amersfoort.

La Casa de Dinero City Game

€ 34,50 per persoon

Sluit je aan bij El Professors roofbende tijdens deze AR City Game! Overval de nationale munt en ervaar een zinderend avontuur!

Wil je de beste plekjes in Harderwijk, Apeldoorn of Amersfoort zien en tegelijkertijd een game over je favoriete serie spelen? Dat is nu mogelijk! La Casa de Dinero als een AR City Game, kan het nog leuker zijn?

Onze AR City Game is een levensechte escaperoom ervaring gemixt met een goede dosis aan Augmented Reality. Jij en de andere spelers zullen door een meeslepend verhaal navigeren terwijl jullie verschillende puzzels oplossen.

Undercover City Game

€ 34,50 per persoon

Infiltreer een enorm groot drugsnetwerk als undercoveragenten! Ontdek de locatie van de volgende drugszending en ontmantel de crimineel!

Tijdens deze City Game vraagt de politie zich af waar de volgende drugszending is verstopt. De Game bestaat uit veel Augmented Reality opdrachten, waardoor jullie als team een levensechte ervaring krijgen!

Jullie doel is duidelijk: ontmasker Marco en onderschep zijn zending. Maar let op: het is een race tegen de klok, want als de crimineel erachter komt dat jullie naar zijn voorraad op zoek zijn, dan is het over…

The Hunt Adventure

€ 39,50 per persoon

Verdwijn met jullie team van de ‘radar’ en zorg dat jullie uit handen blijven van het opsporingsteam! Spanning en sensatie is bij deze activiteit gegarandeerd!

The Hunt City Challenge wordt gespeeld in 3 kampen; de voortvluchtigen, de jagers en het basiskamp. De jagers moeten goed samenwerken met het basiskamp om de voortvluchtigen op te sporen, voordat ze kunnen ontsnappen. Binnen deze kampen worden jullie weer in kleinere teams verdeelt.

Elk kamp heeft zijn eigen doel. Ideaal als teambuilding activiteit!

City Challenge Harderwijk of Apeldoorn

€ 34,50 per persoon

Ontdek het mooie Harderwijk of Apeldoorn op een interactieve manier met deze Ipad Challenge!

Tijdens deze activiteit gaan jullie de historische binnenstad van Harderwijk of Apeldoorn op een interactieve manier ontdekken met een iPad Challenge. De bedoeling is dat jullie samen als team in twee uur tijd zoveel mogelijk punten scoren met verschillende opdrachten.

Als team gaan jullie op zoek naar de opdrachten en ondertussen ontdekken jullie mooie plekjes in de stad.

Liever een indoor uitje ondernemen?

Adventure Veluwe organiseert al jarenlang de leukste in- en outdoor uitjes op de Veluwe. Hier vind je onze top 4 outdoor groepsactiviteiten voor in de winter, maar we bieden er nog veel meer! Ook hebben we verschillende indoor activiteiten die geschikt zijn voor de winter. Zo bieden we sinds kort gave VR Games en kun je bij ons indoor schermen, indoor teambuilding en een bierproeverij plannen.

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.