De leukste groepsactiviteiten voor in de winter

De top 4 outdoor winteruitjes

Elke dag rijdt Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe, over de Veluwe. Elke dag verbaast hij zich weer over hoe snel het bos verandert in deze tijd van het jaar, de herfst. “Als je door een bomenstraat rijdt met bladeren in de bomen in allemaal verschillende kleuren, dan geniet je toch?” Ook in de winter is het prachtig in het bos. Vooral wanneer het gesneeuwd heeft en het er buiten uitziet als een waar winter wonderland, maar ook wanneer het gras en de takken aangevroren zijn door de dauw van de nacht. 

Met het mooie landschap is er in de winter ook genoeg te beleven op de Veluwe! Daarom hebben we een overzicht gemaakt met de top 4 groepsactiviteiten voor in de winter, ook voor grotere groepen.

De winterdropping

€ 39,50 per persoon

De dropping is dé nr. 1 groepsactiviteit op de Veluwe. Daarom hebben we ook voor de winter een speciale versie: de winterdropping.

Bij deze dropping worden jullie opgehaald door een oude legertruck en vervolgens gedropt op een onbekende locatie. Door het gebruik van een GPS of een iPad moeten jullie de weg terugvinden door het herfstige/winterse landschap. Als jullie terug zijn op locatie, dan kunnen jullie lekker opwarmen met een Veluwse Kruidenbitter.

Avond dropping

€ 42,50 per persoon

Naast de winterdropping overdag bieden we ook een unieke dropping in de avond! Deze dropping is mogelijk voor een beperkt aantal groepen. 

Tijdens deze dropping worden jullie in het donker gedropt met een legertruck en moeten jullie aan de hand van opdrachten de weg weer terugvinden. Weten jullie de rust te bewaren in de groep en werken jullie samen om uit het donkere bos te komen? Ook bij deze dropping staat er Veluws Kruidenbitter voor jullie klaar, als jullie de weg terugvinden…

Winter Expeditie Veluwe

€ 34,50 per persoon

Onze Expeditie Veluwe, maar dan als Winter editie! Deze editie zal in het bos plaatsvinden.

Heb jij altijd al een echte Robinson willen zijn? Daag dan je vrienden of collega’s uit en test jullie survival vaardigheden. Ga in teams de strijd met elkaar aan tijdens de creatieve proef, de kracht proef en meer!

Natuurgids Veluwe

€ 19,50 per persoon

Dit is ook een bijzonder winteruitje op de Veluwe! Tijdens dit uitje gaan jullie namelijk de Veluwse Big Five spotten met een professionele natuurgids!

Met onze eigen natuurgids gaan jullie op zoek naar het wild op de Veluwe. Wie weet wat jullie tegenkomen. Naast de bekende ” Veluwse Big Five” zijn er natuurlijk ook andere prachtdieren. Van de vos, de haas en de zandhagedis tot de vele verschillende vogels en insecten. Er is genoeg te zien afhankelijk van het jaargetijde.

Liever een indoor uitje ondernemen?

Adventure Veluwe organiseert al jarenlang de leukste in- en outdoor uitjes op de Veluwe. Hier vind je onze top 4 outdoor groepsactiviteiten voor in de winter, maar we bieden er nog veel meer! Ook hebben we verschillende indoor activiteiten die geschikt zijn voor de winter. Zo bieden we sinds kort gave VR Games en kun je bij ons indoor schermen, indoor teambuilding en een bierproeverij plannen.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst- en winterbrochure voor 2022 / 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

Vraag onze brochure met activiteiten voor de voorjaar/zomer in 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.