5 low budget uitjes zonder begeleiding

Het is nu mogelijk om bij Adventure Veluwe uitjes te boeken zonder begeleiding! Vind je het leuk om zelf outdoor uitjes te organiseren voor je vrienden, collega’s of voor het gezin? Dan kun je nu gebruikmaken van onze materialen en instructievideo’s! Ideaal als je een low budget uitje wilt doen.

Hieronder vind je de outdoor activiteiten zonder begeleiding. Voor deze activiteiten geldt dat je de materialen zelf kunt ophalen en terugbrengen. Het is overigens ook mogelijk om te kiezen voor het laten bezorgen van de materialen (tegen een meerprijs). 

1 | Veluwe Challenge

Met de Veluwe Challenge ontdek je geheel zelfstandig met je vrienden, familie of collega’s de Veluwe op een interactieve manier. Bij dit uitje is het de bedoeling dat je in twee uur tijd zoveel mogelijk punten weet te scoren. Deze punten kunnen behaald worden door, in de omgeving, op zoek te gaan naar verschillende challenges. Komen jullie in de buurt van een challenge? Dan komt deze vanzelf omhoog op het scherm van jullie tablet.

Prijs: de Veluwe Challenge is 29,50 per persoon wanneer de materialen worden opgehaald en teruggebracht bij ons kantoor in Harderwijk (Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk).
Locatie: dit uitje is te spelen vanaf één van onze partners in Harderwijk, Ermelo, Elspeet, Putten, Garderen en Apeldoorn
Meer informatie: Veluwe Challenge DIY

2 | Sloepentocht

Met lekker weer is het heerlijk om te varen! En dat is nu te combineren met uiteenlopende challenges. Zo kun je bij dit uitje met behulp van een interactieve omgevingskaart allerlei challenges opzoeken om binnen de tijd zoveel mogelijk punten te scoren. 

sloepentocht harderwijk

Prijs: de Sloepentocht is 14,50 per persoon wanneer de materialen worden opgehaald en terrugebracht bij ons kantoor in Harderwijk (Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk). Deze prijs is excl. de sloep. De sloep kun je zelf reserveren bij onze sloepverhuur partner BB- bootverhuur in Harderwijk.
Locatie: net buiten het centrum van Harderwijk.
Meer informatie: Sloepentocht DIY

3 | Harderwijk City Challenge

Tijdens deze activiteit gaan jullie de historische binnenstad van Harderwijk op een interactieve manier ontdekken met een iPad challenge. De bedoeling is dat jullie, met je team, in twee uur tijd zoveel mogelijk punten scoren met verschillende opdrachten. Jullie zullen op zoek moeten gaan naar de opdrachten, deze zijn te vinden in de omgeving. 

Veluwe Challenge

Prijs: de Harderwijk City Challenge is 29,50 per persoon wanneer de materialen worden opgehaald en teruggebracht bij ons kantoor in Harderwijk (Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk).
Locatie: dit uitje is te spelen in het centrum van Harderwijk.
Meer informatie: Harderwijk City Challenge DIY

4 | Beach Games

Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s tijdens deze super leuke beach activiteiten op de stranden van bijvoorbeeld Harderwijk en Ermelo! In teams strijden jullie tegen elkaar in verschillende onderdelen. Bij deze spellen draait het om samenwerking en teamspirit. Wie van jullie wint de Beach Games en gaat er met de eer vandoor?

beach games adventure veluwe

Prijs: de Beach Games zijn 29,50 per persoon wanneer de materialen worden opgehaald en teruggebracht bij ons kantoor in Harderwijk (Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk).
Locatie: dit kun je met ons overleggen. Daarbij adviseren we om alvast te controleren bij de terreinbeheerder of er een vergunning nodig is.
Meer informatie: Beach Games

5 | Klootschieten

Klootschieten is een oer-Hollands spel waarbij iedereen super fanatiek wordt! Bij het klootschieten is het de bedoeling om het bosparcours in zo min mogelijk worpen af te leggen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar. Welk team heeft de beste techniek en weet de kloot behendig over het parcours te gooien?

klootschieten harderwijk apeldoorn veluwe

Prijs: klootschieten is 12,50 per persoon wanneer de materialen worden opgehaald en teruggebracht bij ons kantoor in Harderwijk (Gelreweg 34, 3843 AN Harderwijk)
Locatie: dit uitje is te spelen in een bos naar keuze (vanwege de onverharde paden)
Meer informatie: Klootschieten DIY

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst- en winterbrochure voor 2022 / 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

Vraag onze brochure met activiteiten voor de voorjaar/zomer in 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.