Kinderfeestje en corona

Een kinderfeestje in coronatijd

Er zullen veel kinderen geen feestje hebben kunnen geven de afgelopen weken. De corona heeft ook al die kinderfeestjes in de tang gehad. Veel verdrietige kinderen zullen er zijn geweest. Verdriet omdat je als kind toch een feestje wilt vieren als je jarig bent!

Gelukkig is er enige versoepeling en mogen kinderen weer naar school. Buitensporten mag ook weer en kinderen t/m 12 jaar kunnen weer samen spelen.
Door deze versoepeling van de maatregelen zijn er ook weer mogelijkheden voor kinderfeestjes. Eindelijk weer lekker naar buiten, na al dat thuis onderwijs.
Buiten spelen!

Om je wat te helpen hierbij een aantal goede tips voor een kinderfeestje in coronatijd:

  • nodig kinderen uit van de basisschool leeftijd, van 12 jaar of jonger dus. De 1,5 meter regel in een buitensituatie voor hen niet.
  • nodig alleen bekende kinderen uit, dus kinderen ze kennen van school of van de sport o.i.d.
  • kinderen met klachten kunnen natuurlijk niet komen.
  • vier het buiten.
  • hanteer de geldende hygiëne regels en neem een handgel mee voor handen wassen.
  • de volwassenen bij het feestje houden natuurlijk 1,5 meter afstand!

Vanuit de gedachten dat we kinderen willen laten buiten spelen en in beweging willen laten zijn, hebben we in deze coronatijd een aantal kinderfeestjes aangepast in een kant- en klaarpakket. Hiermee blijven de kosten laag maar heb je een geweldig kinderfeestje voor je kind!

Het principe is eenvoudig; je haalt het pakket voor het kinderfeestje bij ons op in Harderwijk. Daarin zit ook een uitgebreide uitleg van het feestje. Sta je toch met je handen in het haar, dan is er altijd ons ‘kinderfeestje-noodnummer’ waarop je ons kan bereiken. Je kan als ouder dan het feestje zelf begeleiden. Dat vind je kind natuurlijk geweldig. Na afloop breng je de spullen weer schoon en netjes bij ons terug. 

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar hebben we de volgende DIY pakketten:

  • Wie is toch de Mol Kids
  • Expeditie Veluwe
  • Speurtocht door het bos (ook leuk om je gezin te doen trouwens) 

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.