Bedrijfsuitje op de Veluwe

ABSOLUUT EEN ONVERGETELIJKE DAG!

VELUWE

Adventure Veluwe is gespecialiseerd in het organiseren van de meest toffe en avontuurlijke bedrijfsuitjes op de Veluwe. Wij beschikken over alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje, het enige wat nog mist is je team! Van teambuildingsspellen tot outdoor activiteiten. Bekijk ons aanbod en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Bedrijfsuitje op de Veluwe?

BEKIJK DE UITGELICHTE ACTIVITEITEN VOOR EEN TOP BEDRIJFSUITJE

Alle bedrijfsuitjes op de Veluwe

Een bedrijfsuitje op de Veluwe is de perfecte manier om de banden tussen collega’s te versterken en een dag vol plezier en avontuur te beleven. Er zijn tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op de Veluwe, variërend van sportieve activiteiten tot ontspannende teambuildingsactiviteiten. Check ons aanbod met in- en outdoor activiteiten hieronder!

Maatwerk: een uitje speciaal voor jullie op maat gemaakt? Natuurlijk kan dat!

Prijs p.p. vanaf

€ 0,00
We toveren de traditionele bingokaarten om tot een ultieme beleving!

Prijs p.p. vanaf

€ 27,50
1,5 uur

Wij adviseren je over een onvergetelijk bedrijfsuitje

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsuitje. Met onze jarenlange ervaring nemen we dit graag uit handen, wat jou veel tijd en stress gaat schelen. Wij kunnen met je meedenken in welk uitje het meest geschikt is voor jouw bedrijf of team. Het is ook mogelijk om meerdere activiteiten te boeken en we kunnen een accommodatie voor je regelen, mocht dat gewenst zijn. Zo kan jouw bedrijf onbezorgd genieten van een perfect uitje op de prachtige Veluwe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij helpen je graag verder!

Onze specialisten
Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR
Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.