Wild Excursie en Beleving

Over dit uitje:
✅ Unieke wildexcursie en beleving
✅ Onder begeleiding van natuurgids
✅ Inclusief BBQ met wild vlees
Prijs t/m 20 personen:
€ 2700,00
ex. btw
Prijs per persoon:
€ 135,00
ex. btw
Tijdsduur:
4,5
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Wild Excursie en Beleving

Dit gaan jullie doen.

Altijd al wild willen spotten op de mooie Veluwe? Dan is dit je kans! Op de Veluwe kom je wild tegen die je nergens anders zo vrij kan bewonderen, en je kunt nu alles over dit wild leren onder begeleiding van onze deskundige natuurgids. 

Tijdens deze wildexcursie ga je samen met een echte natuurliefhebber op pad. Jullie trekken samen door het hart van de mooie Veluwe, in Elspeet, terwijl je alles leert over het aanwezige wild. Laat je verrassen door de schoonheid van de Veluwe, speur naar dierensporen en zet je zintuigen op scherp. Wie weet spotten jullie daadwerkelijk wild!

Live wildbereiding door BBQ-expert
Na de wildexcursie komen jullie aan bij een outdoor tent. Deze wildtent staat op een geweldige plek aan de rand van het bos. Het kampvuur knispert en er staan ook her en der wat vuurkorven te branden, zodat jullie heerlijk kunnen opwarmen. Onze BBQ-expert verzorgt voor jullie de wild BBQ, waarin natuurlijk ook wild vlees centraal staat. Proef de puurheid en geniet van deze mooie stukken wild vlees! Natuurlijk vullen we deze BBQ aan met salades e.d. zodat jullie genoeg te eten hebben. Ook is deze wildbeleving inclusief drankjes!

Belangrijke info: de wildbeleving incl. wildproeverij is alleen te boeken in Elspeet (een plek waar je veel sporen zult vinden en de kans groot is om daadwerkelijk wild te spotten!)

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Wild Excursie en Beleving arrangement

Uitstekend beoordeeld
Wild Excursie en Beleving

Ontdek de Veluwe en het wild met een natuurgids
Heerlijke BBQ met wild vlees, incl. drankjes

€ 135,00

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Wild Excursie en Beleving

Adventure Veluwe organiseert uitjes voor groepen vanaf min. 20 personen. Kom je met minder dan 20 personen? Dan ben je ook welkom, maar houdt dan rekening met het startbedrag wat bij de activiteit beschreven staat.

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.