The Hunt Adventure

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 16 personen:
€ 560,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 35,00
ex. btw
Duur vanaf:
2 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

The Hunt Adventure

Dit gaan jullie doen.

Verdwijn met jullie team van de ‘radar’ en zorg dat jullie uit handen blijven van het opsporingsteam!

The Hunt wordt gespeeld in 3 kampen; de voortvluchtige, de jagers en het basiskamp.  De jagers moeten goed samenwerken met het basiskamp om de voortvluchtigen op te sporen, voordat ze kunnen ontsnappen.

De voortvluchtigen…
Als voortvluchtigen proberen jullie van alles om niet ontdekt te worden en op te gaan in de omgeving. Tactische beslissingen moeten in een split second genomen worden, om de jagers te misleiden en zodoende onopgemerkt te blijven. Als voortvluchtigen hebben jullie een iPad tot jullie beschikking waarbij jullie allerlei opdrachten moeten vinden in het centrum. Hoe meer goed uitgevoerde opdrachten, hoe meer punten, hoe eerder jullie delen van het coördinaat van het ‘extraction point’ kunnen bemachtigen. Zorg dat jullie voor de jagers bij het ‘extraction point’ zijn, om zodoende de winst te behalen.

De jagers…
Als jagers gaan jullie proberen de voortvluchtigen op te sporen. Jullie zullen goed moeten samenwerken met het basiskamp, want jullie zijn niet in het bezit van alle noodzakelijke informatie. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon kunnen jullie contact opnemen met het basiskamp om sneller te kunnen schakelen. Door samen een juiste strategie te bepalen, zal het net rondom de voortvluchtigen zich moeten gaan sluiten.

Het basiskamp…
Vanuit het basiskamp zullen de jagers op een adequate wijze worden aangestuurd. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon wordt er onderling communiceert. Zorg dus dat de mobiele telefoons een volle batterij hebben, want elke misser kan grote gevolgen hebben voor het vangen van de voortvluchtigen.

Samenwerking, communicatie en doorzettingsvermogen staan centraal om dit kat en muis spel tot een goed einde te volbrengen.

Dit spel kan worden gespeeld in het centrum van Harderwijk of Apeldoorn. The Hunt is een leuke variant op het bekende TV programma.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor u klaar!
Zo gaan we het doen!

The Hunt Adventure arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Indeling teams
Alle benodigheden (incl. I-pads)
Begeleiding
€ 35,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor The Hunt Adventure
[[[["field20","contains","Elders"]],[["show_fields","field22"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ontvang onze brochure direct in uw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?