Workshops en lezingen

Voor een vitaal en gemotiveerd team

VELUWE

Naast onze in- en outdoor activiteiten, bieden we nu ook workshops aan voor bedrijven! Wil jij het welzijn en de productiviteit van je team naar een hoger niveau tillen? Dan zijn onze dynamische workshops ideaal. De workshops zijn speciaal ontworpen om de vitaliteit van je medewerkers te versterken, stress te verminderen en een positieve impact te creëren op de algehele werksfeer.

Wil je, misschien wel naast de workshops, een inspirerende lezing over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en motivatie? Boek dan een lezing van Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe!

Ontdek onze Vitaliteit Workshops en Lezing over Ondernemerschap

Wij begrijpen als geen ander dat een energiek team de ruggengraat vormt van een succesvol bedrijf. Daarom hebben we een reeks boeiende en praktijkgerichte workshops samengesteld die je team inspireren, motiveren en empoweren. Of het nu gaat om het effectief omgaan met stress, het vergroten van veerkracht of het bevorderen van een gezonde levensstijl, onze workshops bieden de sleutel tot een bloeiende werkomgeving. Bekijk hieronder ons aanbod aan vitaliteit workshops.

En wil je de brug tussen leiderschap en team nog sterker maken? Laat je dan inspireren door de lezing van Alex Kaper, de eigenaar van Adventure Veluwe Dan kan een lezing van Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe, zeker helpen. Hij duikt diep in het omgaan met tegenslagen, het aanwakkeren van motivatie en het ware grit van doorzettingsvermogen.

De creatieve flow begint al te stromen! Spray er op los en creëer jullie eigen graffiti artpiece.

Prijs p.p. vanaf

€ 42,50
1,5 uur

Workshops of andere activiteiten combineren?

Wil je workshops combineren met in- of outdoor activiteiten? Bij ons is alles mogelijk! We creëren een voorstel dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Wij adviseren je over de ideale workshop!

Krijg een voorstel op maat voor jouw groep
Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR
Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.