Winnen: het leukste winterfeestje van Nederland! Kinderfeestje 2019

Viert uw zoon of dochter met alle vrienden en/of vriendinnen zijn of haar volgende verjaardag bij Adventure Veluwe? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op het leukste winterfeestje van Nederland. De winnaar wordt 22 februari 2019 bekendgemaakt!

Direct meedoen Wat houdt het leukste kinderfeestje in?

Klik hier voor de actievoorwaarden.

1. De kids worden opgehaald door Geheim Agent X
met zijn stoere Land Rover!Cooler kan het leukste feestje niet beginnen

Het leukste winterfeestje van Nederland start met een stoere rit! De kids worden opgehaald met een Land Rover door Geheim Agent X. Voor onderweg staat het drinken al klaar!

2. Naar een geheime locatie met Geheim Agent XWillen de kinderen Geheim Agent X helpen?

Geheim Agent X brengt de kinderen naar de locatie waar hij Crimineel de Muts voor het laatst heeft gezien. Hij vraagt de kinderen of ze hem willen helpen met het dossier waar hij aan werkt.

3. Tijd voor warme chocolademelk met slagroom en TAART!Groter dan groot

Het leukste kinderfeestje van Nederland kan niet gevierd worden zonder taart. Voor of na de escaperoom kunnen de kinderen heerlijk smikkelen.

4. De kinder escaperoom spelenLukt het om het dossier op te lossen?

Geheim Agent X werkt aan een moeilijk en lastig dossier over crimineel de Muts. De kids hebben 60 minuten de tijd om dit dossier op te lossen. Succes!

5. Geheim Agent X brengt de kinderen weer terug naar huis Veilig naar huis

Crimineel de Muts is nergens te bekennen. Geheim Agent X wil ook niet dat de kinderen bij die grote misdadiger in de buurt komen en daarom brengt hij ze ook weer veilig thuis.

escaperoom harderwijk

Doe mee en win het leukste winterfeestje van Nederland voor uw zoon of dochter!