Teambuilding in Harderwijk

VOOR EEN IDEALE TEAMDAG

HARDERWIJK

Versterken van de teamgeest, verbeteren van de communicatie en samenwerking, elkaar op een andere manier leren kennen en gewoon even ontspannen: het zijn maar een aantal voordelen van een teambuilding activiteit. Met talloze jaren ervaring in het organiseren van activiteiten voor teambuilding beleef je met Adventure Veluwe een onvergetelijke dag. Bekijk de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op!

Teambuilding in Harderwijk?

2 UITGELICHTE TEAMBUILDING UITJES IN HARDERWIJK

Alle teambuilding uitjes in Harderwijk

Is jouw team toe aan een leuk teambuilding uitje in Harderwijk? Dan hebben wij leuke programma’s voor je met verschillende activiteiten, zowel indoor als outdoor. Combineren van activiteiten is mogelijk én wij kunnen je adviseren over een leuke horecagelegenheid. We werken namelijk nauw samen met toffe locaties. Bekijk hieronder ons aanbod aan teambuilding activiteiten.

Maatwerk: een uitje speciaal voor jullie op maat gemaakt? Natuurlijk kan dat!

Prijs p.p. vanaf

€ 0,00
We toveren de traditionele bingokaarten om tot een ultieme beleving!

Prijs p.p. vanaf

€ 27,50
1,5 uur

Wij adviseren je over het perfecte teambuilding uitje

Als Adventure-specialist organiseren wij al jarenlang teambuilding activiteiten voor allerlei soorten teams. Wij weten dus als geen ander wat er nodig is om de teambuilding-activiteit te laten slagen. Heb je specifieke wensen of andere vragen over ons activiteitenaanbod? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden?

Ons team helpt je graag

Onze specialisten
Onze tevreden opdrachtgevers
ZIJ GINGEN JE VOOR
Heb je een vraag?
STUUR ONS EEN BERICHTJE
Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.