Woods NetwerkevenementNetwerken in combi met de Veluwe Challenge

Dinsdag 16 april organiseert Hotel Mennorode een netwerkevent. Hotel Mennorode is een veelzijdig hotel & eventlocatie, in het gezellige Elspeet en beschikt over 10 hectare eigen grond. Ook maakt het hotel onderdeel uit van Kroondomein het Loo. Adventure Veluwe is ook te vinden op het evenement en biedt in samenwerking met Mennorode een mooi event aan.

Wat kunt u verwachten?

12.30 uur: Vergaderen
Vergader samen met uw team in een vergaderruimte van Hotel Mennorode voor 2,5 uur. De vergadering is inclusief koffie/thee en een lekkernij.

15.00 uur: Start Veluwe Challenge
Ontdek de Veluwe op een interactieve manier met de Veluwe Challenge. Een mooie activiteit om uw team te versterken, want teambuilding is zeker nodig! Tijdens de challenge zijn er opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Opdrachten kunnen bestaan uit vragen over de omgeving, algemene kennis of raadsels die jullie moeten oplossen. Het leukst zijn misschien wel de gedurfde foto-opdrachten die veel van jullie creativiteit vragen. Maak een foto van het hele team in de lucht, maak een camouflage foto. Hoe gekker de foto, hoe meer punten jullie krijgen. De instructeur kent deze punten direct toe zodat jullie zien wat jullie verdienen.Tijdens en na afloop van de Veluwe Challenge maken wij een aantal sfeerfoto’s waarbij u en uw team zeker in beeld kunnen komen. Deze foto’s worden achteraf digitaal aangeboden als een leuke herinnering. Wij zullen de foto’s inzetten voor onze website en social media.

16.30 uur: Einde activiteit
Na afloop van de Veluwe Challenge gaan we weer terug naar Hotel Mennorode.

16.45 uur: Gastspreker Niek van den Adel
Niek van den Adel neemt ons mee in de wereld van Leiderschap, Klantgerichtheid, Inspiratie, Zorg en Verandering. Wellicht heeft u Niek al eens op tv voorbij zien komen. Hij is onder andere te zien bij RTL Late Night, op BNN en NPO1, op YouTube, Podcasts en andere media. Naast spreker is hij ook oprichter van ongehinderd gastvrij. Samen met 25 collega’s maakt hij de wereld toegankelijker en klantgerichter.

Niek schreef het boek Crash. Dit is niet het zoveelste boek van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag. Een autobiografie met een recalcitrante kijk op de werkelijkheid. Een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes. Over het feit dat 90% van je lijf niet meer werkt, het restant er elk moment mee op kan houden en je 37 pillen per dag tegen de pijn moet slikken, kun je moeilijk doen. Of niet. Je kunt ook trouwen, vader worden, bloggen, spreker, trainer en coach worden. Niek koos voor het laatste.

Tussen 18.00 en 21.00 uur: Workshop schapendrijven, live muziek en een culinaire barbecue
Geniet na afloop van het mooie verhaal van Niek van zowel een culinaire beleving als van een workshop en live muziek.

21.00 uur: Einde netwerkevenement
Na afloop van het evenement krijgt u een Mennorode Goodiebag. Hier zit een waterfles in met een ingebouwde speaker!

Welke voorwaarden zijn verbonden aan uw aanmelding voor de combi tussen het Netwerkevent & de Veluwe Challenge?

– Uw team bestaat uit 15 tot maximaal 25 personen.
– Wij mogen tijdens en na afloop van de Veluwe Challenge sfeerbeelden maken waarbij u en uw team zeker in beeld kunnen komen.
– U bent aanwezig bij de gastspreker Niek van den Adel en bij de BBQ.
– Last but not least: meld uw team uiterlijk vrijdag 29 maart aan!

1 Step 1
Ja, ik wil naar dit netwerkevenement!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meld uw team aan voor dit gave evenement

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze avonturiers!

Ons teamOnze specialisten.

0341-441175
info@adventureveluwe.nl

Krijg een impressie van gastspreker Niek

Ook interessantBekijk onze andere arrangementen.

Tandem tocht
Helicopter dropping
Expeditie Veluwe
Legertruck dropping