De leukste groepsactiviteiten voor in de winter

De top 4 outdoor winteruitjes

Elke dag rijdt Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe, over de Veluwe. Elke dag verbaast hij zich weer over hoe snel het bos verandert in deze tijd van het jaar, de herfst. “Als je door een bomenstraat rijdt met bladeren in de bomen in allemaal verschillende kleuren, dan geniet je toch?” Ook in de winter is het prachtig in het bos. Vooral wanneer het gesneeuwd heeft en het er buiten uitziet als een waar winter wonderland, maar ook wanneer het gras en de takken aangevroren zijn door de dauw van de nacht. 

Met het mooie landschap is er in de winter ook genoeg te beleven op de Veluwe! Daarom hebben we een overzicht gemaakt met de top 4 groepsactiviteiten voor in de winter, ook voor grotere groepen.

De winterdropping

€ 45,00 per persoon

De dropping is dé nr. 1 groepsactiviteit op de Veluwe. Daarom hebben we ook voor de winter een speciale versie: de winterdropping.

Bij deze dropping worden jullie opgehaald door een oude legertruck en vervolgens gedropt op een onbekende locatie. Door het gebruik van een GPS of een iPad moeten jullie de weg terugvinden door het herfstige/winterse landschap. Als jullie terug zijn op locatie, dan kunnen jullie lekker opwarmen met een Veluwse Kruidenbitter.

Avond dropping

€ 47,50 per persoon

Naast de winterdropping overdag bieden we ook een unieke dropping in de avond! Deze dropping is mogelijk voor een beperkt aantal groepen. 

Tijdens deze dropping worden jullie in het donker gedropt met een legertruck en moeten jullie aan de hand van opdrachten de weg weer terugvinden. Weten jullie de rust te bewaren in de groep en werken jullie samen om uit het donkere bos te komen? Ook bij deze dropping staat er Veluws Kruidenbitter voor jullie klaar, als jullie de weg terugvinden…

Winter Expeditie Veluwe

€ 34,50 per persoon

Onze Expeditie Veluwe, maar dan als Winter editie! Deze editie zal in het bos plaatsvinden.

Heb jij altijd al een echte Robinson willen zijn? Daag dan je vrienden of collega’s uit en test jullie survival vaardigheden. Ga in teams de strijd met elkaar aan tijdens de creatieve proef, de kracht proef en meer!

Wildexcursie Veluwe

€ 125,00 per persoon

Dit is ook een bijzonder winteruitje op de Veluwe! Tijdens dit uitje gaan jullie namelijk op wildexcursie met een professionele natuurgids, met als afsluiting een wild BBQ!

Tijdens deze wildexcursie ga je samen met een echte natuurliefhebber op pad. Jullie trekken samen door het hart van de mooie Veluwe, in Elspeet, terwijl je alles leert over het aanwezige wild. Na de wildexcursie komen jullie aan bij een outdoor tent. Deze wildtent staat op een geweldige plek aan de rand van het bos. Het kampvuur knispert en er staan ook her en der wat vuurkorven te branden, zodat jullie heerlijk kunnen opwarmen. Onze BBQ-expert verzorgt voor jullie de wild BBQ, waarin natuurlijk ook wild vlees centraal staat. Proef de puurheid en geniet van deze mooie stukken wild vlees!

Liever een indoor uitje ondernemen?

Adventure Veluwe organiseert al jarenlang de leukste in- en outdoor uitjes op de Veluwe. Hier vind je onze top 4 outdoor groepsactiviteiten voor in de winter, maar we bieden er nog veel meer! Ook hebben we verschillende indoor activiteiten die geschikt zijn voor de winter. Zo bieden we sinds kort gave VR Games en kun je bij ons indoor schermen, indoor teambuilding en een bierproeverij plannen.

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.