De leukste zomeractiviteiten op de Veluwe

De top 3 zomeruitjes

Het lijkt erop dat de zomer eindelijk is begonnen! En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan deze heerlijke dagen volop te benutten en eropuit te gaan! Dus gooi die slippers aan en pak je zonnebril, want hier komen de leukste zomeractiviteiten op de Veluwe!

Dropping met legertruck of helikopter

vanaf € 37,50 per persoon

De dropping is en blijft dé nr. 1 groepsactiviteit op de Veluwe in de zomer!

Bij een dropping met legertruck op de Veluwe worden jullie opgehaald door een oude legertruck en vervolgens gedropt op een onbekende locatie. Terwijl jullie door het gebruik van een GPS of iPad de weg terug proberen te vinden, kunnen jullie heerlijk genieten van de prachtige Veluwe in de zomer. 

De dropping met helikopter is een uitje op spectaculaire hoogte waarbij jullie na de landing de dropping voortzetten op een tandem. Dit gaat zeker zorgen voor een hoop hilariteit, want het is nog niet heel makkelijk om überhaupt samen op deze fiets te komen.

Voor de droppings gelden: wanneer jullie terug zijn op locatie, kunnen jullie lekker afkoelen met een zomers drankje bij één van onze partners! 

Expeditie Veluwe

€ 34,50 per persoon

Zin in een actief uitje op het strand of in het bos? Speel dan Expeditie Veluwe en laat zien wat je in huis hebt!

Tijdens Expeditie Veluwe kunnen jullie je expeditie skills testen en je een echte Robinson voelen! Daag je vrienden of collega’s uit en ga in teams de strijd aan met elkaar! De opdrachten bestaan onder andere uit: kokosnoot schieten, breinbrekers en de onvermijdelijke eetproef.

Dus, verzamel je team en bereid je voor op een spannende dag vol uitdagingen en plezier! Wordt de Robinson die je altijd al hebt willen zijn en beleef een zomeravontuur waar je nog lang over zult napraten.

City Games

€ 34,50 per persoon

Wil je een stad op een leuke en interactieve manier ontdekken, terwijl je lekker in het zonnetje rondloopt? Dan zijn onze City Games perfect!

Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort zijn geweldig om te bezoeken deze zomer. Deze steden zitten boordevol geschiedenis en cultuur, en met onze GPS- of AR-stadsspellen kun je deze steden op een super leuke en avontuurlijke manier ontdekken.

Stel je voor: jullie vormen een team en gaan op een missie door de straten van één van deze steden. Jullie worden begeleid door onze enthousiaste spelbegeleiders die jullie vol energie zullen aanmoedigen. Het is echt een te gek groepsuitje! Jullie zullen samenwerken, strategieën bedenken en allerlei coole teambuildingactiviteiten ervaren.

En weet je wat? Na al dat speelplezier hebben we ook aan jullie honger en dorst gedacht! We hebben contacten met allerlei gezellige eet- en drinkgelegenheden in de omgeving Harderwijk-Apeldoorn-Amersfoort, dus we kunnen jullie groep heerlijke suggesties doen voor een lekker hapje eten of een verfrissend drankje.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.