Top 3 indoor uitjes met vrienden, familie of collega’s in de winter

De top 3 indoor winter uitjes

Naast de outdoor groepsactiviteiten in de winter, hebben we ook gave indoor uitjes die je met vrienden, familie of collega’s kunt ondernemen. Ideaal voor de regenachtige dagen! Want: weer of geen weer, deze uitjes zijn gegarandeerd een succes!

Daarom hebben we een overzicht gemaakt met de top 3 indoor groepsactiviteiten voor in de winter, ook voor grotere groepen.

VR Game La Casa de Dinero

€ 27,50 per persoon

Ben jij ook zo gek op de populaire Netflix serie? Ervaar het nu zelf tijdens de La Casa VR Game!

Tijdens dit 1,5 uur durende spel wijst El Professor je de weg. Je pleeft een bankoverval en neemt al het geld mee. Voor deze escape game is teambuilding erg belangrijk. Werk samen en doorloop vele levels om te winnen. Communiceren is de sleutel tot succes. Wat zie je in de virtuele wereld en wat heeft dat te maken met de puzzels in het echt?

Versla de tikkende klok en steel het geld! 

VR Game Murder Hotel

€ 27,50 per persoon

Tijdens dit 1,5 uur durende spel ga je een waar mysterie oplossen.. of niet?

Je komt aan in een chique hotel, gaat zitten en besteld een drankje.. Wacht… wat?! De hoteleigenaar is vermoord! Op zijn eigen terrein… Duik diep in deze virtuele wereld om aanwijzingen te vinden om de moeilijke puzzels op te lossen en zoek naar het antwoord op het mysterie. De waarheid zal boven tafel komen aan het einde van het diner. Jouw antwoorden zullen worden gejureerd en het winnende team krijgt een prijs!

Indoor schermclinic

€ 25,00 per persoon

Tijdens deze 1 uur durende clinic maak je kennis met de oude sport: schermen. Kracht is niet belangrijk, maar vooral snelheid en tactiek zijn belangrijk bij deze oude en beroemde sport. Ideaal om te doen als vergaderbreak of als teambuilding teamuitje!

Onze clinics zijn een samenwerking met een scherm expert: Collin Oosthof. Collin is op een jonge leeftijd begonnen met schermen. Bij diverse schermclubs werd meerdere malen per week getraind. Op een gegeven moment werd Collin namelijk uitgenodigd door de Bondscoach om zich te voegen bij het Nederlandse Team trainend op Papendal. Tijdens deze periode is er deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen, Wereldbekerwedstrijden voor senioren en U23 toernooien door heel Europa. Collin Oosthof heeft jaren meegedraaid in de top 3 van Nederland.

Wellicht kun je hem nog even uitdagen tijdens de scherm clinic 😉 Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er ook een combi gemaakt worden met o.a. handboogschieten tegen meerprijs. 

Liever een outdoor uitje ondernemen?

Adventure Veluwe organiseert al jarenlang de leukste in- en outdoor uitjes op de Veluwe. Hier vind je onze top 3 indoor groepsactiviteiten voor in de winter, maar we bieden er nog meer! Ook hebben we allerlei outdoor activiteiten die geschikt zijn voor de winter. Zo bieden we sinds kort de winter dropping, avond dropping en wandeling met natuurgids. 

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.