Nieuwe samenwerkingspartners gezocht voor activiteiten op de Veluwe

Samenwerkingspartners

Om ervoor te zorgen dat elk bedrijfsuitje, groepsuitje of familie-uitje perfect verloopt, werken we samen met een aantal locaties in, voornamelijk nog, het noordelijk deel van de Veluwe. Hierbij kun je denken aan hotels en restaurants. Zo kunnen we de specialismen van meerdere partijen combineren en kunnen we in al onze activiteiten de beste locaties én horecamogelijkheden bieden.

Nu zijn we voor het nieuwe seizoen in 2023 op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners op de hele Veluwe. Benieuwd hoe zo’n samenwerking eruit kan zien? Lees dan even verder.

Hoe kan een samenwerking eruit zien?

Adventure Veluwe organiseert al jaren de leukste in- en outdoor activiteiten op de Veluwe. Dit is met name voor zakelijke groepen vanaf 20 personen. Om je een beeld te geven van hoe een samenwerking eruit kan zien, nemen we even een outdoor activiteit als voorbeeld.

Een groep boekt een dropping bij ons en wij bieden die dropping vanaf bepaalde locaties op de Veluwe aan. Zo kan de groep op jouw locatie starten en voor of na het uitje kunnen zij een drankje of hapje doen bij jou. Ook vergaderingen of zelfs ovenachtingen worden bij ons aangevraagd. Dat is hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou.

Ook zien we de samenwerking graag andersom werken. Zo kunnen groepen een vergaderruimte boeken op jouw locatie en kunnen wij als break een uitje aanbieden.

Zo kunnen we onze gasten de beste ervaring bieden én creëren we een win-win situatie voor elkaar.

Ken of heb jij een bijzondere locatie?

Ken of heb jij een bijzondere locatie en wil je met Adventure Veluwe samenwerken? Neem dan contact op via 0341-441175 of via info@adventureveluwe.nl 

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.