De helikopter dropping: een herinnering voor altijd!

De helikopter dropping is een spectaculair bedrijfsuitje waarbij de focus ligt op de binding van het team. Dat vinden wij namelijk een belangrijk element! Met een helikopter dropping wordt dat WIJ gevoel écht gecreëerd. Want, hoe vaak ga je nou samen met je collega’s vliegen over de mooie Veluwe?

Met dit programma ervaar je samen met het team een onvergetelijke beleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Tijdens dit uitje zijn er allerlei verbindende elementen in het programma. Samen vliegen, samen lachen, samen bijkomen van een onvergetelijke vlucht, samen genieten van een hapje &  drankje en samen bij het eindpunt komen van de dropping. Ontdek de vele mogelijkheden die dit programma jouw bedrijf kan bieden.

De start van het uitje: stap in een oude legertruck.

De dag is aangebroken waarop je samen met jouw team een bedrijfsuitje gaat doen, maar het programma is nog een verrassing. Je rijdt samen met het team naar de plek van bestemming. Bij aankomst op locatie staat er een oude legertruck met ronkende motor op jullie te wachten. Deze Daf YA-328 zal bij sommige van jullie speciale herinneringen oproepen, waardoor de ervaring nóg unieker is. Eén voor één stappen jullie in dit robuuste voertuig. Tijdens de rit zal de spanning toenemen en het team vraagt zich af wat jullie gaan doen…

legertruck dropping harderwijk apeldoorn veluwe

De helikopter vlucht.

Jullie stappen uit en zien in de verte een helikopter vliegen.. Zal deze voor ons zijn? Stiekem beginnen de zenuwen al wat toe te nemen. Ja, jullie gaan vliegen! 

HELICOPTER DROPPING

Na een veiligheidsinstructie nemen jullie plaats in de helikopter. Dit kan met 4 mensen tegelijk. De riemen gaan vast, de koptelefoons op, de rotorbladen draaien op volle toeren en daar gaan jullie! De vlucht van ongeveer 6 minuten lijkt gevoelsmatig veel langer te duren door alle bijzondere indrukken die op je af komen. Geniet op spectaculaire hoogte van de omgeving en ervaar hoe het is om te vliegen in een helikopter.

De dropping met tandems en een route app.

Dit was nog niet alles, want na de proeverij gaat de echte dropping van start! De tandems staan voor jullie klaar en onze route app gaat jullie helpen om bij de diverse opdrachten te komen. Deze app installeren we bij één deelnemer per team (van 8 mensen) op de telefoon. Uiteraard is hier een heldere uitleg van meegegeven.

Voordat jullie gaan, is het een hele klus om samen met een collega op de tandem te stappen. Dit zorgt geheid voor een hoop hilariteit. Als jullie het voor elkaar krijgen, dan kan de tocht beginnen. Jullie zullen langs diverse mooie plekken op de Veluwe fietsen. Onderweg komen jullie opdrachten tegen die jullie moeten uitvoeren voor de ultieme ervaring van een dropping.

Het eindpunt.

Bij het eindpunt stappen jullie van de tandems af. Jullie hebben het gehaald! Dit is gegarandeerd een bedrijfsuitje die jullie nooit zullen vergeten!

Praktische informatie. 

De helikopterdropping start vanaf drie verschillende locaties in Garderen. Jullie team kan in de legertruck stappen vanaf WestCord Hotel de Veluwe, Bilderberg Résidence Groot Heideborgh of Bilderberg Hotel ’t Speulderbos.

De startmomenten voor de dropping zijn 09:00, 13.30 of 17.00 (in de zomer) en de dropping duurt ongeveer 3 uur.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk bedrijfsuitje” link=”https://www.adventureveluwe.nl/activiteiten/helikopter-dropping/” target=””]

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.