Een kijkje in jouw dag als in- en outdoor begeleider bij Adventure Veluwe

Je ligt lekker in je bed en checkt op je telefoon de planning voor de komende tijd. Je hebt aangegeven welke dagen je kunt werken en komende zaterdag staat er weer een leuke outdoor activiteit op de planning. Je gaat een groep begeleiden tijdens de Expeditie Veluwe op het strand in Ermelo. Je kijkt nog even naar de weersvoorspellingen en ziet dat het zonnetje gaat schijnen. Heerlijk!

De dag is aangebroken en je komt op het afgesproken tijdstip naar het kantoor van Adventure Veluwe in Harderwijk. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) neem je samen met Alex, de eigenaar van Adventure Veluwe, het uitje door. Jullie verzamelen hierna de materialen voor de betreffende groep en leggen dit in de bedrijfsbus. Ook ligt er bedrijfskleding voor je klaar, zodat je dit voor het uitje kan aantrekken. 

Je doet nog een laatste check en stapt de bedrijfsbus in. Het zonnetje schijnt, dus een zonnebril is ook wel handig! Je doet het raampje open en rijdt naar de locatie toe waar de groep die jij gaat begeleiden zich verzameld. Dit keer is het bij Telstar Beach in Ermelo. Gisteren was je nog bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. ‘’Zo ontdek je nog eens wat van de Veluwe’’, denk je terwijl je lekker over de Veluwe rijdt. 

Je bent bij Telstar aangekomen en stapt uit de bus. Je laadt alle spullen uit en zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen van de activiteit al klaarliggen voordat de groep aankomt. De groep zal tijdens dit uitje onder andere kokosnoot schieten en een eetproef doen. 

Je ziet dat de eerste mensen van de groep aankomen op het strand en jij ontvangt ze vol enthousiasme. Iedereen kijkt om zich heen en ziet dat er al van alles klaarstaat. De spanning neemt toe: ‘’wat gaan we precies doen?’’ Jij weet als geen ander de groep mee te nemen in het verhaal en stoomt ze klaar voor een leuke middag vol spannende activiteiten.

Je deelt de groep op in verschillende teams en geeft met plezier aan wat de bedoeling is. Tijdens de activiteiten klets je af en toe met de deelnemers om écht ‘contact’ te maken met de mensen. Na afloop van de activiteiten maak je met veel bombarie de winnaar bekend en deze ontvangt een klein prijsje! De teams zijn blij verrast.

Je bedankt ze voor de leuke middag en geeft aan dat ze nog een hapje of drankje kunnen doen bij Telstar Beach. Het is lekker weer en ze hebben een mooi terras op het strand. De groep ploft voldaan neer.

Ondertussen kun jij alle materialen gaan verzamelen en legt ze terug in de bedrijfsbus. Je rijdt met een voldaan gevoel terug naar het kantoor. Hier laadt je de spullen weer uit en maak je ze schoon. Een paar materialen zitten namelijk onder het zand, haha! Voor vandaag staat er geen andere groep op de planning, maar je hebt wel een goed idee voor de activiteit. Dit deel je nog even met Alex en daarna ga je weer naar huis. Maandag begeleid je weer een groep, dit keer voor een dropping!

Wil jij jouw dagen ook besteden aan het begeleiden van groepen bij de leukste uitjes op de Veluwe? Solliciteer dan via onderstaande button en wie weet doen we binnenkort een kopje koffie 🙂

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk vacature” link=”https://www.adventureveluwe.nl/vacatures/outdoor-begeleider/” target=””]

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.