HELP! Ik moet het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren…

Dit jaar ben jij de aangewezen persoon om het bedrijfsuitje te gaan organiseren. Wellicht met een paar collega’s, wat dan wel weer scheelt. Toch breekt het angstzweet je wel een beetje uit; je wilt natuurlijk het gaafste en leukste uitje ooit organiseren. ”Waar moet ik beginnen?”, vraag je je af. Ook je collega’s zullen zich dit afvragen. Om een goede start te maken, moet je een aantal zaken inventariseren. Hieronder hebben we een handig lijstje voor jullie gemaakt.

Handige checklist voor jullie bedrijfsuitje

  1. De datum: wanneer gaat het uitje plaatsvinden? Prik een datum waarop iedereen wel zou moeten kunnen. Hou rekening met feestdagen en vakanties. Handige tool is een datumprikker.
  2. Wie gaan er allemaal mee met het uitje? Alleen medewerkers of ook hun partners? Uitjes met partners zijn vaak iets recreatiever dan een uitje zonder partners.
  3. Schat de groepsgrootte in. Houd ook rekening met no-shows en afmeldingen op de dag zelf.
  4. Hoe zit dat met vervoer? Denk aan vervoer in combinatie met eventueel alcoholgebruik en de reiskosten naar een locatie toe.
  5. Wat is het budget voor de groep of per persoon? Wil je alleen een uitje met een activiteit of willen jullie na afloop nog lekker ergens eten? We geven overigens geheel gratis een locatie advies, omdat we samenwerken met diverse locatie over de hele Veluwe.
  6. Welke activiteit willen jullie doen tijdens het uitje? Inventariseer of er deelnemers zijn met fysieke beperkingen. Houdt hier rekening mee, want als mensen niet kunnen deelnemen is dit slecht voor het team.
  7. Beschikbaarheid: de maanden mei, t/m half juni en september t/m november zijn topmaanden. Als je in die maanden een teamuitje wilt doen moet er op tijd geboekt worden, anders zit je met de beschikbaarheid.
  8. Hoelang mag het teamuitje duren? Bepaal de tijdsduur. Kies je uit een teamuitje van een paar uur tot een uitje van een heel weekend inclusief groepsaccommodatie op de Veluwe.
  9. Hoe wordt en blijft het leuk? Zorg bij opsplitsing in teams voor een goede verdeling van leeftijd, ervaring etc. Tip: deel zelf de teams vast in, jij kent de mensen het beste.
  10. Wat is er eerder al gedaan met het bedrijfsuitje? Let erop dat je niet hetzelfde reserveert. Dat zou zonde zijn van jullie bedrijfsuitje op de Veluwe.

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst- en winterbrochure voor 2022 / 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.