Op safari in eigen land in een authentieke Land rover

Rij door de modder in een originele Land Rover Defender, ontdek de Veluwe op een unieke manier en sluit de dag af met een heerlijk diner midden in het bos. Vanaf deze week is de Land Rover Safari Veluwe te boeken bij Adventure Veluwe, een nieuw en origineel uitje. 

Toen Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe, 5 jaar oud was, zag hij voor het eerst een Land Rover Defender. “Als klein mannetje keek ik vol bewondering naar de auto en begon het al te kriebelen. Nog steeds voel ik die kriebels als ik naar een Defender kijk.” 

Alex heeft van kleins af aan actief de Camel Trophy gevolgd op televisie, deze Land Rovers konden echt alles. Tijdens de Camel Trophy namen teams vanuit landen over de hele wereld het tegen elkaar op. 1500 kilometer lang moesten de deelnemers in hun Defenders modder, nog meer modder en rivieren bedwingen. Teamwork, rijvaardigheid en uithoudingsvermogen werden flink op de proef gesteld. 

“Mijn eerste Land Rover Defender was een Defender 90. Samen met mijn vrouw Yvette, mede-eigenaar van Adventure Veluwe, reden we helemaal naar Limburg om de auto te bekijken. Eenmaal aangekomen was ik gelijk verkocht, band en schep op de motorkap, robuust roofrack op de auto en een krik aan de achterkant.” Met een snelheid van gemiddeld 100 kilometer per uur is Alex teruggereden naar Harderwijk met een glimlach die nog weken op zijn gezicht heeft gestaan.

Het was voor Adventure Veluwe dus best wel voor de hand liggend om activiteiten te organiseren waarbij gebruik wordt gemaakt van Land Rovers. Er zijn meerdere activiteiten waar de auto’s bij gebruikt worden maar er is er nog geen een waarbij de deelnemers zelf in een Land Rover mogen rijden. Daar is nu verandering in gebracht.

Tijdens de Land Rover Safari rijden de deelnemers op onverharde en verharde paden en wegen in een originele Land Rover Defender. We sluiten de dag af met een heerlijk buffet of barbecue midden in het bos, dit hangt af van het jaargetijde. De locatie ligt midden in het bos en bij aankomst staat het kampvuur aan en is de safaritent waarin we eten omringt met fakkels.

[button text=”Bekijk Land Rover Safari” link=”https://www.adventureveluwe.nl/activiteiten/land-rover-safari-veluwe/”]

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.