Adventure Veluwe heeft drie nieuwe partners

Om ervoor te zorgen dat elk uitje perfect verloopt, werkt Adventure Veluwe samen met een aantal locaties verdeeld over de Veluwe. Het doel is dat er maatwerk geleverd kan worden aan klanten en dat iedereen met een tevreden gevoel terug kijkt op de dag. Wij bundelen onze krachten samen met die van onze partners zodat alle wensen werkelijkheid kunnen worden. De partners zitten verspreid over de hele Veluwe zodat er voor iedereen een locatie beschikbaar is. Onlangs zijn wij een samenwerking gestart met drie nieuwe partners, namelijk Brasserie Floor, Dennenheuvel en Brasserie Schovenhorst.

[gap]

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

Brasserie Lounge Floor, Epe

[ux_image id=”10090″ image_size=”large” link=”https://brasseriefloor.nl/”]

Aan de rand van het Veluwse Epe ligt een eigentijdse loungespot waar je de kwaliteit van leven proeft en opsnuift, Brasserie Floor. Bij Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciaal biertje of een zorgvuldig geselecteerde wijn uit de wijnbar. De borrelhapjes en menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon.

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Dennenheuvel, Epe

[ux_image id=”10082″ link=”https://www.dennenheuvel.nl/”]

Dennenheuvel is een heerlijk, gezellig hotel met een uitstekend restaurant in Epe. Een heerlijke plek om de weldadige rust te ervaren op het riante en vaak zonnige terras. Ook voor zakelijke gasten is dit een locatie waar je je thuis kan voelen. Het is een uitgelezen plek om effectief te vergaderen en nieuwe energie op te doen.

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

Brasserie Schovenhorst, Putten

[ux_image id=”10083″ height=”180px” link=”https://brasserieschovenhorst.nl/”]

In de tuin van Landgoed Schovenhorst op de Veluwe staat brasserie Schovenhorst. Hier kan je terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, een landelijke lunch of een gezellige borrel. Bijna alles is hier mogelijk, van een bedrijfsfeest tot aan een trouwerij. De brasserie staat op een prachtig landgoed waar nog veel meer te zien is zoals de bomentuin en de bloementuin.

[/col]

[/row]
[button text=”Bekijk alle partners” link=”https://www.adventureveluwe.nl/onze-locatie-horeca/”]

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.