Testers gezocht!

Een groep jongeren hoorde over het mysterie in de bossen van de Veluwe en wilde deze onderzoeken tijdens hun vakantie. Afgelopen week is er een melding binnengekomen dat deze groep jongeren vermist is geraakt. De jongeren zijn afgelopen maandag voor het laatst gezien en er is een rugtas gevonden, vanaf daar ontbreekt ieder spoor van leven.

De politie is een onderzoek gestart maar heeft deze al snel op een laag pitje gezet omdat er te weinig mankracht is en er te weinig aanknopingspunten zijn. Daarom willen wij nu jullie hulp inschakelen. Met behulp van de rugtas en de aanwijzingen onderweg geloven wij dat jullie het mysterie op kunnen lossen. 

Dit is het verhaal van Lost, de nieuwste activiteit van Adventure Veluwe. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van deze nieuwe, zelfbedachte, activiteit. Wij willen deze nieuwe activiteit graag testen om eventuele aanpassingen te kunnen doen, voordat de activiteit geboekt kan worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar drie groepen van min. 5 en max. 8 personen. Zijn je vrienden en jij geschikt om een nieuwe activiteit te testen en weten jullie goede feedback te geven? Meld je dan aan via de onderstaande knop!

Je kunt je niet meer aanmelden als tester. 

 

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.