The Hunt Adventure

Het organiseren van een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag blijft voor veel mensen een lastige en vooral tijdrovende bezigheid. Veel deelnemers moeten uitgedaagd worden om hun aandacht bij de activiteit te houden. Hoe organiseer jij nou een leuk uitje waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft?

Een nieuwe trend die momenteel gaande is, zijn de real-life games. Zonder dat je het echt doorhebt, ben je al een spel aan het spelen. Je gaat zo op in de omgeving en de prikkels, dat je niet doorhebt dat alles in scene is gezet. Deze spellen kun je het beste zien als een soort grote filmset waarin je zelf de hoofdrol speelt. De real-life game zie je steeds vaker terug in de evenementenbranche voor personeel- en teamuitjes.

Zo kun je bijvoorbeeld bij Adventure Veluwe, The Hunt Adventure spelen. Dit is een interactieve real-life game wat gespeeld kan worden in Harderwijk, Apeldoorn of Arnhem. Tijdens deze activiteit wordt de groep verdeeld in drie kleinere groepen, namelijk de jagers, het basiskamp en de voortvluchtigen. Als je in het team met jagers zit, dan is het de bedoeling dat je in samenwerking met het basiskamp jacht gaat maken op de voortvluchtigen. Het doel van de voortvluchtigen is om zo lang mogelijk onder de radar te blijven en te zorgen dat ze niet gevonden worden. Er zal gebruikt gemaakt worden van moderne technologieën, wat het lastiger maakt voor de voortvluchtigen om uit handen te blijven van de jagers.

De kracht achter deze activiteit is dat mensen zodanig fanatiek worden omdat ze het gevoel hebben dat het spel echt is. Daarnaast is samenwerking erg belangrijk tijdens deze activiteit, waardoor het zeer geschikt is voor teambuilding tijdens bedrijfsuitjes.

Bekijk The Hunt Adventure

 

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst en winterbrochure voor 2023/2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.