Expeditie Veluwe

Expeditie Robinson is ondertussen alweer een paar weken in volle gang. Dat betekent dat we elke zondagavond kunnen genieten van een groep bekende Nederlanders die bij elkaar op een eiland worden gegooid en moeten overleven in de natuur. 

Bij Adventure Veluwe organiseren wij in samenwerking met Telstar Beachclub onze eigen expeditie, namelijk Expeditie Veluwe. Bij deze activiteit ga jij samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan in verschillende spannende proeven. 

Expeditie Veluwe is in iedere periode van het jaar te spelen. Zolang het weer het toelaat, wordt ervoor gekozen om de activiteit te organiseren op de stranden van Ermelo. Hier kunnen de expeditie-proeven namelijk leuk gecombineerd worden met het water. In de winter is deze activiteit goed te organiseren bij één van onze partners die een groot terrein heeft, zoals in Elspeet. Hier zal de sfeer nog meer expeditie uitademen, want er zijn vuurkorven en een tafel met warme chocolademelk en thee aanwezig. Daarnaast zijn de activiteiten in de winter natuurlijk iets anders dan in de zomer.  

Tijdens de expeditie zullen er echt Robinson-waardige proeven gespeeld worden, dit zorgt vaak voor leuke reacties. Alex, de eigenaar van Adventure Veluwe, vertelt; ‘Mensen vinden het vuur maken vaak een ultieme Robinson proef, op televisie lijkt dit vaak heel makkelijk maar het vuur heb je niet zomaar aan’. Ook is er een soortgelijke eilandraad, al breng je nu positieve stemmen uit in plaats van dat je iemand weg stemt. Deze positieve stemmen zijn tijdens het finalespel van belang om te bepalen wie de ultieme Robinson is. 

Wil jij deze unieke activiteit een keer beleven? Bekijk het snel!

[button text=”Bekijk Expeditie Veluwe” link=”https://www.adventureveluwe.nl/activiteiten/expeditie-veluwe/”]

 

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.