Expeditie Veluwe

Expeditie Robinson is ondertussen alweer een paar weken in volle gang. Dat betekent dat we elke zondagavond kunnen genieten van een groep bekende Nederlanders die bij elkaar op een eiland worden gegooid en moeten overleven in de natuur. 

Bij Adventure Veluwe organiseren wij in samenwerking met Telstar Beachclub onze eigen expeditie, namelijk Expeditie Veluwe. Bij deze activiteit ga jij samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan in verschillende spannende proeven. 

Expeditie Veluwe is in iedere periode van het jaar te spelen. Zolang het weer het toelaat, wordt ervoor gekozen om de activiteit te organiseren op de stranden van Ermelo. Hier kunnen de expeditie-proeven namelijk leuk gecombineerd worden met het water. In de winter is deze activiteit goed te organiseren bij één van onze partners die een groot terrein heeft, zoals in Elspeet. Hier zal de sfeer nog meer expeditie uitademen, want er zijn vuurkorven en een tafel met warme chocolademelk en thee aanwezig. Daarnaast zijn de activiteiten in de winter natuurlijk iets anders dan in de zomer.  

Tijdens de expeditie zullen er echt Robinson-waardige proeven gespeeld worden, dit zorgt vaak voor leuke reacties. Alex, de eigenaar van Adventure Veluwe, vertelt; ‘Mensen vinden het vuur maken vaak een ultieme Robinson proef, op televisie lijkt dit vaak heel makkelijk maar het vuur heb je niet zomaar aan’. Ook is er een soortgelijke eilandraad, al breng je nu positieve stemmen uit in plaats van dat je iemand weg stemt. Deze positieve stemmen zijn tijdens het finalespel van belang om te bepalen wie de ultieme Robinson is. 

Wil jij deze unieke activiteit een keer beleven? Bekijk het snel!

Bekijk Expeditie Veluwe

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst- en winterbrochure voor 2022 / 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

Vraag onze brochure met activiteiten voor de voorjaar/zomer in 2023 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.