Telstar Surfclub en Adventure Veluwe gaan samenwerken

Telstar Surfclub en Adventure Veluwe hebben de handen ineen geslagen en bieden vanaf heden avontuurlijke groepsuitjes aan bedrijven, families, vrienden en verenigingen.

Bij Telstar Surfclub was je al aan het juiste adres voor wind-, kitesurf en SUP-uitjes, maar vanaf heden ook voor spannende Beach Battles en een uitdagende Expeditie Veluwe. Deze actieve en unieke activiteiten worden verzorgd door het ervaren team van Adventure Veluwe.
Voel je een echte Robinson, bouw vlotten en maak vuur tijdens de Expeditie Veluwe. Of ga in teams de strijd met elkaar aan met een spannende pot beach volleybal, hilarische waterestafette of zenuwslopend touwtrekken tijdens de Beach Battles.

Na de activiteiten kan men genieten van een heerlijke bbq of buffet, een volledig verzorgde feestavond of heerlijk een drankje terwijl men geniet van de ondergaande zon.

“De wateractiviteiten zijn heel erg afhankelijk van het weer en we kregen veel vragen om ook activiteiten op het strand te organiseren” aldus Barry van Lingen eigenaar van Telstar Surfclub. “Wij waren al een tijdje opzoek naar een mooie locatie waar we onze activiteiten, zoals expeditie Veluwe kunnen organiseren en daarom was voor ons Telstar een perfecte locatie aan het mooie strand Horst”, aldus Alex Kaper van Adventure Veluwe. “Met deze samenwerking bundelen we de krachten om zo de perfecte locatie te vormen voor team- en bedrijfsuitje. We zijn super trots op de partnership”.

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.