Top 3 groepsuitjes die je deze winter op de Veluwe kunt doen!

De winter is begonnen, de regenachtige dagen zijn in aantocht en de tempraturen gaan langzaam richting het vriespunt. Gelukkig biedt Adventure Veluwe uitdagende, gezellige en leuke (indoor) activiteiten aan, voor jong en oud. Zo kun je een leuke quiz spelen met jouw collega’s of met familie en vrienden een spannende escaperoom spelen. De indoor activiteiten zijn bij alle weersomstandigheden een succes, weer of geen weer, de activiteiten gaan altijd door! Ontdek dan ook onze top drie groepsuitjes die je deze winter op de Veluwe kunt doen.

1. Winter dropping op de Veluwe

De dropping is het hele jaar een geweldige activiteit, dus ook in de winter. Adventure Veluwe maakt het mogelijk om vanaf een aantal locaties een middag-, avond- en/of nachtdropping te organiseren, dit kan en mag namelijk niet zomaar van de boswachter. Eenmaal gedropt is het de bedoeling dat de deelnemers zelf de weg terug vinden en eventueel opdrachten uit voeren.

Sinds dit jaar organiseert Adventure Veluwe naast de standaard dropping ook een speciale ‘’winterdropping’’. Laat je droppen met een Land Rover of Legertruck op een van de spannende locaties. De dropping is geschikt voor jong en oud. De winterdropping is inclusief warme chocomelk en/of Veluwse Kruidenbitter. Een echte aanrader voor deze winter!

[button text=”Bekijk droppings op de Veluwe” link=”https://www.adventureveluwe.nl/droppings-veluwe/”]

2. Indoor escapen bij Escaperoom Harderwijk

Escaperoom Harderwijk beschikt over 2 super gave rooms; de Criminele kamer en Lab X. Beide escaperooms hebben een eigen thema, waar spanning en sensatie centraal staat. Het doel is om samen met vrienden, familie of collega’s binnen 60 minuten de puzzel en opdrachten op te lossen. Durf jij het aan? Escaperoom Harderwijk is al 2 jaar achtereen in de top 10 van Nederland geëindigd.

[button text=”Bekijk escaperoom Harderwijk” link=”https://www.adventureveluwe.nl/escaperoom-harderwijk/”]

3. Indoor TV Quiz – ‘Ik hou van Holland’

De TV Quiz is een van de gezelligste indoor activiteiten van Adventure Veluwe. Samen met je team moet je niet alleen bekende TV tunes raden, maar zoals bekend van tv moeten er ook verschillende opdrachten uitgevoerd worden. De winnaars maken kans op toffe prijzen. Win jij deze winter de TV Quiz met je team?

Naast de algemene TV Quiz is het ook mogelijk om samen met je teamgenoten de bekende TV-knaller ‘’Ik Hou Van Holland’’ te spelen. Deelname is 100% garantie op hilariteit en sensatie! Liedjes raden, de voorwerpen ronde, rekenvragen, alles komt aan bod. Ook zijn er een aantal opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, waaronder meezingen! Beleef de TV-knaller deze winter zelf bij Adventure Veluwe!

[button text=”Bekijk alle indoor activiteiten” link=”https://www.adventureveluwe.nl/indoor-activiteiten/”]

Download de brochure van 2024

groepsactiviteiten op de veluwe

Voor een teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje op de Veluwe, regio Harderwijk en Apeldoorn, hebben we met alle zorg en aandacht vele activiteiten en arrangementen samengesteld. Natuurlijk kun je activiteiten combineren, eten of drinken bij lokale horecagelegenheden of overnachten. 

Download nu de brochure met alle activiteiten in 2024 en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.