Top 3 groepsuitjes die je deze winter op de Veluwe kunt doen!

De winter is begonnen, de regenachtige dagen zijn in aantocht en de tempraturen gaan langzaam richting het vriespunt. Gelukkig biedt Adventure Veluwe uitdagende, gezellige en leuke (indoor) activiteiten aan, voor jong en oud. Zo kun je een leuke quiz spelen met jouw collega’s of met familie en vrienden een spannende escaperoom spelen. De indoor activiteiten zijn bij alle weersomstandigheden een succes, weer of geen weer, de activiteiten gaan altijd door! Ontdek dan ook onze top drie groepsuitjes die je deze winter op de Veluwe kunt doen.

1. Winter dropping op de Veluwe

De dropping is het hele jaar een geweldige activiteit, dus ook in de winter. Adventure Veluwe maakt het mogelijk om vanaf een aantal locaties een middag-, avond- en/of nachtdropping te organiseren, dit kan en mag namelijk niet zomaar van de boswachter. Eenmaal gedropt is het de bedoeling dat de deelnemers zelf de weg terug vinden en eventueel opdrachten uit voeren.

Sinds dit jaar organiseert Adventure Veluwe naast de standaard dropping ook een speciale ‘’winterdropping’’. Laat je droppen met een Land Rover of Legertruck op een van de spannende locaties. De dropping is geschikt voor jong en oud. De winterdropping is inclusief warme chocomelk en/of Veluwse Kruidenbitter. Een echte aanrader voor deze winter!

Bekijk droppings op de Veluwe

2. Indoor escapen bij Escaperoom Harderwijk

Escaperoom Harderwijk beschikt over 2 super gave rooms; de Criminele kamer en Lab X. Beide escaperooms hebben een eigen thema, waar spanning en sensatie centraal staat. Het doel is om samen met vrienden, familie of collega’s binnen 60 minuten de puzzel en opdrachten op te lossen. Durf jij het aan? Escaperoom Harderwijk is al 2 jaar achtereen in de top 10 van Nederland geëindigd.

Bekijk escaperoom Harderwijk

3. Indoor TV Quiz – ‘Ik hou van Holland’

De TV Quiz is een van de gezelligste indoor activiteiten van Adventure Veluwe. Samen met je team moet je niet alleen bekende TV tunes raden, maar zoals bekend van tv moeten er ook verschillende opdrachten uitgevoerd worden. De winnaars maken kans op toffe prijzen. Win jij deze winter de TV Quiz met je team?

Naast de algemene TV Quiz is het ook mogelijk om samen met je teamgenoten de bekende TV-knaller ‘’Ik Hou Van Holland’’ te spelen. Deelname is 100% garantie op hilariteit en sensatie! Liedjes raden, de voorwerpen ronde, rekenvragen, alles komt aan bod. Ook zijn er een aantal opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, waaronder meezingen! Beleef de TV-knaller deze winter zelf bij Adventure Veluwe!

Bekijk alle indoor activiteiten

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Ons team

Wij staan voor jullie klaar!

Download onze brochure

Alle activiteiten in één overzicht

Onze brochure met een overzicht van alle activiteiten voor de herfst en winter. Vraag de brochure nu aan!

Meer blogs

Vraag onze herfst en winterbrochure voor 2023/2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.