I-pad vervangt het GPS

Het GPS apparaat is natuurlijk bekend in de buiten activiteiten voor groepen. Het handige apparaatje navigeert je van punt naar punt. Zo kunnen we geweldige routes uitzetten en ook leuke opdrachten onderweg verzorgen zoals katapult bouwen, tangram of handboogschieten.

Sinds dit jaar hebben we een ander mogelijkheid van navigeren en opdrachten toegevoegd aan onze activiteiten: de IPad! De IPad kan het GPS vervangen en zo navigeren jullie dan met de tablet door de omgeving. Het leuk hierbij is dan ook nog eens dat we gigantisch veel opdrachten kunnen toevoegen en het nog persoonlijker kunnen maken. Denk hierbij aan foto en film opdrachten, vragen over het bedrijf of team waarmee jullie op pad zijn. De IPad heeft veel meer mogelijkheden voor onze activiteiten en we lopen graag voorop in dit soort ontwikkelingen.

Natuurlijk kunt u kiezen wat u wilt; GPS of IPad of nog gekker “old school” kaart lezen! We kunnen diverse navigatie inzetten voor een onbezorgd uitje bij Adventure Veluwe.

Enkele activiteiten waarbij de Ipad centraal staat:

Harderwijk City Challenge

The Hunt Adventure

Apeldoorn City Challenge

Veluwe Challenge

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Ontvang onze brochure direct in uw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?