Zwerfafval opruimen MVO

Gemiddelde beoordeling:
5/5
€ 300,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 15,00
ex. btw
Duur vanaf:
2 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Zwerfafval opruimen MVO

Dit gaan jullie doen.

Samen met uw collega’s de natuur in om zwerfafval op te ruimen! In samenwerking met de bos beherende instanties hebben we dit MVO uitje samengesteld.

Zwerfafval in de natuur is voor vele een grote ergernis. Bovendien verstoort het de natuur en kost het honderden miljoenen euro’s op jaar basis op het weer op te ruimen. Dieren raken verstrikt in het afval, het vervuilt de bodem en is dus slecht voor mens en dier.

Steek dus uw handen uit de mouwen en kom de Veluwe helpen op te ruimen. De precieze werkzaamheden en locatie worden uiteraard vooraf met u besproken en u wordt bijgestaan door ervaren begeleider. Bij zwerfafval moet u denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Adventure Veluwe zorgt voor de handschoenen, zakken en overige materialen.

Waarom een duurzaam uitje?
Een duurzaam uitje in de natuur is een bijdrage aan natuur en de samenleving.

Het zorgt voor betrokken mensen in het bedrijf, het versterkt de goodwill en bovendien ook uw imago. Als kers op de taart is het ook nog eens een geweldig leuke middag.

Tip: dit kan ook in combinatie met onze iPad Veluwe Challenge. Teams lopen met iPad en zakken van opdracht naar opdracht (teambuilding), onderweg ruimen zij zwerfafval op (maatschappelijk). Het team met de meeste volume gebaseerd op klein zwerfafval krijgt extra bonuspunten!

Regionaal programma op de Veluwe
Het programma begint op een gezellige locatie waar jullie ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers of een heerlijke lunch. (optioneel)Vervolgens gaan jullie met onze begeleiding aan de slag. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma en de veiligheid, waarna jullie op pad gaan. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Heb je een vraag?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!
Zo gaan we het doen!

Zwerfafval opruimen MVO arrangement

Uitstekend beoordeeld

Uitleg programma
Overleg met boswachter welk deel van bos
Materiaal voor opruimen
Afvoer afval

€ 15,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Zwerfafval opruimen MVO
1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ontvang onze brochure direct in jouw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?