Undercover City Game

Over dit uitje:
✅ Spannende City Game
✅ Ontmasker de crimineel
✅ Augmented Reality
Prijs t/m 20 personen:
€ 690,00
ex. btw
Prijs per persoon:
€ 34,50
ex. btw
Tijdsduur:
2 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Undercover City Game

Dit gaan jullie doen.

Infiltreer een enorm groot drugsnetwerk als undercoveragenten! Ontdek de locatie van de volgende drugszending en ontmantel de crimineel!

We kennen ze allemaal: de mannen van het snelle geld. De mannen in mooie auto’s, grote huizen en wonderschone jonge vrouwen. Hoe komen ze aan deze rijkdom? … Drugs. Hierdoor is de grote vraag voor de politie: ”Waar zijn deze mannen en waar is hun volgende zending verstopt?”

Meer over deze game
Tijdens deze Game zijn er veel Augmented Reality opdrachten. Volg Marco V., een crimineel die Nederland heeft overspoeld met drugs en agressie jegens zijn concurrenten.

Jullie doel is duidelijk: ontmasker Marco en onderschep zijn zending. Als dit gebeurt, dan kan hij geen kant meer op. Werk samen met je team en gebruik je iPad en koffer met gadgets om in de stad verschillende hints te vinden over de locatie van de voorraad. Een andere infiltrant zal je hints geven over de uitkomst van de raadsels en opdrachten.

Het is een race tegen de klok. Als Marco V. erachter komt dat je naar zijn voorraad op zoek bent, dan is het over… Vind de locatie en ontmantel Marco V. zijn imperium!

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Alex en Yvette
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Undercover City Game arrangement

Uitstekend beoordeeld
€ 34,50 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Undercover City Game
1
Adventure Veluwe organiseert uitjes voor groepen vanaf min. 20 personen. Kom je met minder dan 20 personen? Dan ben je ook welkom, maar houdt dan rekening met het starbedrag wat bij de activiteit beschreven staat.
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right