Tandemtocht

Over dit uitje:
✅ Hilarisch uitje
✅ Ontdek de Veluwe
✅ Inclusief teamopdracht
Prijs t/m 20 personen:
€ 1250,00
ex. btw
Prijs per persoon:
€ 62,50
ex. btw
Tijdsduur:
2
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Tandemtocht

Dit gaan jullie doen.

Ontdek de Veluwe op een geheel nieuwe manier tijdens onze tandemtocht! Maar pas op, tandemfietsen is verrassend uitdagend en zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten. Met je fietspartner trotseer je de Veluwse natuur terwijl je samen de kunst van het tandemrijden onder de knie krijgt.

Tijdens deze 2 uur durende tocht geniet je van adembenemende uitzichten en ontdek je de mooiste plekjes die de Veluwe te bieden heeft. Onderweg wachten leuke teamopdrachten die zorgen voor een extra dosis teambuilding en samenhorigheid.

Perfect geschikt voor teamuitjes biedt deze activiteit een unieke combinatie van plezier en teambuilding. Beleef samen een onvergetelijk avontuur en versterk de banden binnen jouw team. Klaar om te lachen, te ontdekken en samen herinneringen te creëren? Stap dan op de tandem en laat het avontuur beginnen!

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Tandemtocht arrangement

Uitstekend beoordeeld
€ 62,50

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Tandemtocht

Adventure Veluwe organiseert uitjes voor groepen vanaf min. 20 personen. Kom je met minder dan 20 personen? Dan ben je ook welkom, maar houdt dan rekening met het startbedrag wat bij de activiteit beschreven staat.

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.