Sloepentocht met iPad

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 16 personen:
€ 720,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 45,00
ex. btw
Duur vanaf:
2 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Sloepentocht met iPad

Dit gaan jullie doen.

Stap in de stoere sloep voor een heerlijk tocht over het Veluwemeer. De sloepentocht zal starten vanuit de Hanzestad Harderwijk. Na een instructie over het varen met de sloep en een uitleg van het navigatiemiddel, kiezen jullie het ruime sop.

Sloep varen met iPad
Probeer in 2 uur tijd met jullie team zoveel mogelijk punten te scoren met de diverse uitéénlopende challenges. Met behulp van een interactieve omgevingskaart moeten jullie op zoek gaan naar deze challenges. Varen jullie in de buurt van een challenge, dan komt deze vanzelf omhoog op het scherm van jullie iPad. Challenges kunnen bestaan uit vragen over de omgeving, algemene kennis vragen of mini games die jullie moeten oplossen. Het leukst zijn misschien wel de gedurfde foto- en video opdrachten die veel van jullie creativiteit vragen. Maak een foto van het hele team in de lucht of maak een video van een bekende scene uit een film. Hoe gekker de foto of video is, hoe meer punten er toegekend worden door de gamemaster.

Maar dit is nog niet alles, met een speciale radar zien jullie waar de andere teams zich bevinden en op het real time scoreboard ziet u wat de actuele stand is. Saboteer de andere teams door hilarische gadgets naar elkaar te sturen. Jullie kunnen onderling chatten en natuurlijk ook met de gamemaster.

Tactisch inzicht en een juiste strategie van jullie team is bepalend voor een hoge eindscore. Welk team speelt het slimst en pakt de overwinning? 
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor u klaar!
Zo gaan we het doen!

Sloepentocht met iPad arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Ipad challenge 2 uur
Diversiteit aan opdrachten
Sloep incl. brandstof
Begeleiding
€ 45,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Sloepentocht met iPad
[[[["field20","contains","Elders"]],[["show_fields","field22"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ontvang onze brochure direct in uw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?