Segway Tour Veluwe

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 16 personen:
€ 1040,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 65,00
ex. btw
Duur vanaf:
3 uur uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Segway Tour Veluwe

Dit gaan jullie doen.

De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. De Segway gaat waar jij gaat: naar voren leunen betekent ook dat je vooruit rijdt en naar achteren betekent dat je afremt, ook een bocht gaat  automatisch wanneer je je naar rechts of links beweegt.  Een Segway tour op de Veluwe bestaat uit een goede instructie en onder begeleiding gaan jullie dan de Veluwe op om de tour te rijden.

Het rijden op de Segway heeft enige uitleg nodig. Voor dat jullie gaan touren krijgen jullie eerst een duidelijk en heldere instructie. Zo heeft u controle over het voertuig en voelt u zich veilig en vertrouwd met het voertuig. Onze Segway tours bieden we altijd aan in een wisselprogramma. Na 1,5 uur heeft u ook echt wel lang genoeg op de Segway gestaan. Dan is het juist fijn om ook nog even een andere activiteit te doen! Jullie gaan namelijk ook leuke tandem tocht fietsen.

Tandemfietsen is niet zo makkelijk als het lijkt. Het opstappen is al een hele klus en zorgt gegarandeerd voor een hoop hilariteit. Samen met je fietspartner probeer je het rijden op de tandem onder de knie te krijgen, waarna de tandemtocht over de Veluwe kan beginnen. Deze tocht brengt jullie langs diverse mooie plekken die de Veluwe rijk is.

Heeft u vragen?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor klaar!
Zo gaan we het doen!

Segway Tour Veluwe arrangement

Uitstekend beoordeeld

Uitleg en begeleiding
Segway
Route Segway
GPS
Route en handleiding
Wisselprogramma

€ 65,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Segway Tour Veluwe
""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ontvang onze brochure direct in uw mailbox

Waar mogen we de brochure heen sturen?