Escaperoom Harderwijk

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Prijs escaperoom:

€ 110,00

ex. btw
Duur vanaf:
1 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Escaperoom Harderwijk

Dit gaan jullie doen.

Speciaal voor volwassenen hebben wij twee spannende escape rooms gemaakt! Zoek jij een onvergetelijke activiteit en durf jij een bezoekje te brengen aan de crimineel of aan de professor? Per escape room hanteren we min 3 en max 6 personen. De escaperoom duurt ongeveer een uur. 

Criminele escaperoom

Eenmaal in het kantoor van de “De Muts” blijkt het geen aardige man te zijn. Vol ergernis spreekt hij jullie toe en wil hij dat jullie van alles doen. Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ontwijken? Boos en vol frustratie sluit de Muts jullie op in zijn kantoor. Doorzoek alles wat er te vinden is en probeer zo te achterhalen wat er met Harry de V. is gebeurd.. Hoeveel cocaïne is er en waar komt toch al dat geld vandaan?

Lab X

In deze kamer blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. In het lab staan lege kooien en vage pruttelende substanties, ook komt er een rare geur op jullie af. De professor komt wat verward over. Ontdekken jullie wat hier echt gaande was of worden jullie onderdeel van een experiment? Voegen jullie de juiste stoffen bij elkaar en weten jullie op tijd de uitgang te vinden?

Heeft u vragen?
Neem contact op met onze avonturiers!
Ons team
Wij staan voor u klaar!
Zo gaan we het doen!

Escaperoom Harderwijk arrangement

Uitstekend beoordeeld

Uitleg
Escaperoom max 60 minnuten
Groepsfoto
Afsluiting

 

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Escaperoom Harderwijk
1
Adventure Veluwe organiseert uitjes voor groepen vanaf min. 20 personen. Kom je met minder dan 20 personen? Dan ben je ook welkom, maar houdt dan rekening met het starbedrag wat bij de activiteit beschreven staat. Voor de uitjes zonder begeleiding (DIY) geldt een min. van 12 personen.
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.