Bushcraft Experience

Over dit uitje:
✅ Teambuilding
✅ Begeleiding door Mariniers
✅ Vuurmaken en navigeren
Prijs t/m 20 personen:
€ 1100,00
ex. btw
Prijs per persoon:
€ 55,00
ex. btw
Tijdsduur:
2
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Bushcraft Experience

Dit gaan jullie doen.


De Veluwe is de een ultieme plek om jullie survival skills uit te proberen, dit onder toezicht van onze (oud) mariniers. Deze begeleiders weten als geen ander hoe je overleven moet, hoe je moet navigeren en hoe je vuur maakt. Door hun eigen ervaringen tijdens missies in binnen en buitenland nemen ze jullie mee in deze gave bushcraft experience van Adventure Veluwe. 

Navigeren gaat met de middelen die we niet meer echt kennen, namelijk kaart en kompas. Hoe ontdek je waar je bent? Wat kan je allemaal zien of lezen op een stafkaart? En dan het kompas erbij, wat kan je daarbij? De mariniers leggen jullie dit uit en vooral d.m.v. doen en proberen. 

Ook vuurmaken komt aan bod tijdens deze Buscraft Experience. Al wandelend door de Veluwse bossen ga je ontdekken hoe en waar je materiaal kan vinden. Dit materiaal heb je later nodig om vuur te maken. Handige trucjes en weetjes krijgen jullie van deze doorgewinterde mannen te horen. Je kijkt naar deze ervaring ook heel anders naar de natuur. Het vuurmaken zelf is al een hele uitdaging, maar samen met je collega gaat het jullie vast lukken!

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN

Bushcraft Experience arrangement

Uitstekend beoordeeld
Bushcraft experience
€ 55,00

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Bushcraft Experience

Adventure Veluwe organiseert uitjes voor groepen vanaf min. 20 personen. Kom je met minder dan 20 personen? Dan ben je ook welkom, maar houdt dan rekening met het startbedrag wat bij de activiteit beschreven staat.

Brochure met zakelijke uitjes op de veluwe

Vraag onze brochure voor 2024 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.